اتهام قتل برای همسر مقتول

مرگ مشکوک زنی بیست و هفت ساله که پلیس اول آن را خودکشی اعلام کرده بود با ورود همسرش به ماجرا وارد مرحله تازه‌ای شد.
کد خبر: ۵۱۷۷۱۹

جسد «بتانی دیتون» 27 ساله اهل کانزاس سیتی آمریکا در حالی که کیسه‌ای پلاستیکی دور سرش بود و جعبه خالی قرص‌های آرامبخش و نامه خودکشی کنار دستش افتاده بود، در خودرویش کشف شد.

ماموران ابتدا مرگ این زن را خودکشی اعلام کردند اما وجود ابهاماتی در پرونده سبب شد​ پای آقای «تیلور دیتون» به ماجرا باز شود.

به گفته نزدیکان مقتول او از چند وقت پیش ادعا می‌کرده رفتارهای شوهرش به شدت خشن شده و اگر بلایی سر او بیاید مطمئنا همسرش عامل آن بوده است.

وجود یک اثر انگشت روی کیسه‌ای که دور سر بتانی پیچیده شده و متعلق به آقای «دیتون» است نیز سبب شده شک پلیس بیشتر شود و برای تحقیقات بیشتر این مرد را به ‌عنوان مظنون بارها بازجویی کند. تحقیقات پلیس همچنان ادامه دارد.«رویترز» (جام جم - ضمیمه تپش)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها