در بخش نیازمندی‌های این شبکه مخاطبان می‌توانند کالاهای قابل عرضه مانند مسکن را تبلیغ کنند

مجریان مشهور در راه شبکه بازار

مجید رجبی معمار از بازار شما، سبد و نمودار به عنوان برنامه‌های جدید این شبکه نام برد و گفت: مجریانی چون محمود شهریاری، علی درستکار، سونیا پوریامین،‌ علی‌اکبر عبدالرشیدی و احسان کرمی مجریان جدید این شبکه هستند که برنامه‌های برخی در حال پخش است و بقیه بزودی آغاز به کار می‌کنند.
کد خبر: ۵۱۷۵۴۲

مدیر شبکه بازار دیروز در نشستی مطبوعاتی به مناسبت یکساله شدن این شبکه به تشریح سیاست‌های شبکه بازار پرداخت و گفت:‌ شبکه بازار تنها ملزم به تبلیغ کالاهای ایرانی است. البته این مساله شامل حال کالاهایی که تحت لیسانس کارخانه‌های خارجی هستند؛ اما در ایران تولید می‌شوند نیز خواهد شد.

او با متفاوت خواندن شبکه بازار با شبکه‌های تجاری غربی توضیح داد: بخش عمده‌ای از فعالیت شبکه‌های غربی بر اغواگری و بزرگنمایی کالاها و خدمات استوار است. آنها تنها تلاش می‌کنند با بمباران‌ آگهی‌های بازرگانی مخاطب را جذب و کالاها را به فروش برسانند. عمده کالاهای تبلیغی‌شان نیز اجناس درجه دو و سه چینی هستند که به واسطه بمباران آگهی به فروش می‌رسند. این مساله با اخلاق شبکه بازار که به دنبال یک فضای سالم برای عرضه کالاهای ایرانی است، تفاوت دارد.

رجبی معمار با اشاره به برنامه‌هایی که در ارتباط با بورس از شبکه بازار پخش می‌شود، گفت: بورس باید کاملا مردمی باشد، اما با توجه به این که اغلب مردم ما به این حوزه آشنایی ندارند رسانه ملی باید در این رابطه اطلاع‌رسانی انجام دهد. بر این اساس هر روز یک برنامه با موضوع گزارش بورس خواهیم داشت، ضمن این‌که دو برنامه دیگر برای ترویج بورس تدارک دیده‌ایم که در ساخت آنها مسئولان بورس نیز با ما تعامل دارند.

وی در پاسخ به این سوال که چرا نرخ اقلامی که در شبکه بازار اعلام می‌شود، متفاوت با قیمت اصلی کالاهاست، تاکید کرد: ما شماره تماس‌هایی را به صورت زیرنویس اعلام می‌کنیم تا اگر اختلالی در قیمت‌ها وجود دارد، مردم بتوانند به این شماره تلفن‌ها اعلام کنند. مدیر شبکه بازار سپس از گنجانده شدن بخش‌های نیازمندی‌ها و آگهی‌های بازرگانی در جدول پخش خبر داد و گفت: در بخش نیازمندی‌ها مخاطبان کالاها و خدمات قابل عرضه خود نظیر آگهی مسکن، آموزشگاه‌ها و... ارائه می‌کنند و بخش آگهی بازرگانی نیز به معرفی کالا و خدمات بنگاه‌های اقتصادی اختصاص دارد.

مدیر شبکه بازار درباره دیگر برنامه‌های جدید این شبکه گفت: برنامه «خانه زیبای من» به تهیه‌کنندگی سونیا پوریامین هم اینک در حال پخش است. «نمودار» با اجرای علی درستکار نیز یک کار گفت‌وگو محور است که از هفته دیگر پخش می‌شود و یک برنامه پرسشگر در حوزه اقتصادی خواهد بود. احتمالا نمودار به یکی از جدی‌ترین برنامه‌های اقتصادی سیمای جمهوری اسلامی تبدیل خواهد شد؛ چون قرار است با حضور سیاستگذاران اقتصادی موضوعات اقتصادی را کنکاش کنیم و به چالش بکشیم.

وی با اشاره به برنامه صبحگاهی «سبد» یادآور شد: این برنامه به تهیه‌کنندگی منصور ضابطیان توسط عوامل «رادیو هفت» ساخته می‌شود و قرار است احسان کرمی اجرای آن را عهده‌دار شود. در سبد تقریبا به تمام مباحث اقتصادی خانواده‌ها می‌پردازیم. این برنامه هر روز از ساعت 9 تا 10 و 30 دقیقه پخش خواهد شد و بعد از ظهرها تکرار خواهد شد.

مدیرشبکه بازار همچنین برنامه آموزش بورس با اجرای علی اکبر عبدالرشیدی را از جمله کارهای جدید شبکه خواند و گفت: «بازار شما» نیز ارتباط زنده با یکی دو استان کشور خواهد داشت و فعالیت‌های اقتصادی استان‌ها را معرفی خواهد کرد.

او با اعلام افزایش بخش خبری شبکه بازار توضیح داد: در حال حاضر شبکه بازار چهار بخش خبری دارد که در ساعات 8 و30 دقیقه‌، 10 و30 دقیقه‌، 14 و 18 و30 دقیقه روی آنتن می‌روند. ما تلاش داریم بخش‌های خبری شبکه بازار را توسعه دهیم.

رجبی معمار در پاسخ به این پرسش که آیا شبکه بازار وارد حوزه ساخت برنامه‌های نمایشی می‌شود، گفت: شبکه بازار به هیچ وجه وارد ساخت فیلم و سریال نمی‌شود چون کار شبکه بازار تولید نمایش نیست؛ البته شاید در دل برنامه‌های تولیدی نمایش‌های کوتاه آموزشی تولید و پخش کنیم.

وی درباره این‌که آیا شبکه بازار با گذشت یک سال از تاسیس به خودکفایی در تامین هزینه‌ها رسیده است، گفت: هیچ شبکه‌ای در ابتدای تاسیس قادر به تامین هزینه‌های خود از طریق درآمدزایی نیست و این کار نیاز به زمان دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها