در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش جامجم آنلاین، آخرین دیدار هفته پانزدهم لیگ برتر از ساعت 17:35 در ورزشگاه آزادی بین دو تیم پرسپولیس و ذوب آهن برگزار شد که بازی با نتیجه ۳ بر ۲ به سود پرسپولیس به پایان رفت.
پیام صادقیان در دقیقه 6 و نورمحمدی (مدافع پرسپولیس) در دقیقه 15 گلهای تیم ذوب آهن را به ثمر رساندند.
سعیدعبداللهپور در دقیقه 26 این بازی با خطای روی هادی نوروزی با کارت قرمز مستقیم محسن ترکی روبرو شد و از بازی اخراج شد.
حملات پرسپولیس در نیمه اول ادامه داشت تا اینکه در دقیقه 45+1 مهدی مهدوی کیا روی یک ضربه ایستگاهی دروازه ذوب آهن را باز کرد تا نیمه اول با پیروزی 2 بر یک ذوب آهن به پایان برسد.
نیمه دوم را پرسپولیس هجومی آغاز کرد و حملات گستردهای روی دروازه ذوب آهن انجام داد تا اینکه در دقیقه 52 نوروزی با دروازهبان ذوب آهن تک به تک شد و با خطای همامی او نیز از بازی اخراج شد و یک ضربه پنالتی به سود پرسپولیس اعلام شد. ضربه پنالتی را مهدی مهدوی کیا از دست داد و ضربه او را بوژوویچ دروازهبان ذوب آهن مهار کرد.
در دقیه 75 محمد نوری توانست روی کار گروهی بازیکنان پرسپولیس بازی را به تساوی بکشاند.
درحالی که بازی در دقیقه ۹۰+۶ در جریان بود کریم انصاریفرد گل پیروزی بخش پرسپولیس را روی پاس محمد نوری به ثمر رساند.
محسن ترکی داور مسابقه به پیام صادقیان، محمد صلصالی، سینا عشوری و قاسم حدادیفر و بوژوویچ از ذوب آهن و هادی نوروزی، سیدجلال حسینی و کریم انصاریفرد از پرسپولیس نیز کارت زرد داد.
پرسپولیس با این پیروزی 20 امتیازی شد و به پله دهم صعود کرد و ذوب آهن هم 12 امتیازی باقی ماند و در همان رده شانزدهم باقی ماند.
ترکیب پرسپولیس:
شهاب گردان، سیدجلال حسینی، محسنبنگر، علیرضا نورمحمدی (از دقیقه 65 جواد کاظمیان)، مهرداد پولادی (از دقیقه 35 غلامرضا رضایی)، حسین ماهینی، میثم تقیزاده، مهدی مهدویکیا، محمد نوری، هادی نوروزی (از دقیقه 75 امیرحسین فشنگچی) و کریم انصاریفرد
سرمربی: مانوئل ژوزه
ترکیب ذوب آهن:
مسعود همامی، سپهر حیدری، محمد صلصالی، بهمن مالکی، سعید عبداللهپور، سینا عشوری، مهدی رجبزاده، قاسم حدادی فر (از دقیقه 70 هوگو ماچادو)، محسن مسلمان (از دقیقه 53 لارکو بوژوویچ)، اسماعیل فرهادی و پیام صادقیان
سرمربی: فرهاد کاظمی
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: