محیالدین بهراممحمدیان در گفتوگو با مهر افزود: براساس برنامهریزیهای انجام شده و با توجه به تغییر کتابهای پایه دوم ابتدایی، سال آینده کتابهای سال سوم ابتدایی بر مبنای دانش و هدفهای تقویتی منطبق با برنامه درسی ملی، دستخوش تغییر خواهد شد.
به گفته رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزش و پرورش، تغییر در کتابهای ادبیات فارسی با توجه به تغییرات سالهای گذشته که منطبق با برنامه درسی ملی بوده است و همچنین معارف اسلامی و قرآن اول راهنمایی به صورت عمده نیست.
وی تصریح کرد: کتابهای علوم و ریاضی پایه اول متوسطه نظام جدید آموزشی نیز مورد بازنگری قرار خواهد گرفت.
محمدیان توضیح داد: سازمان پژوهش درصدد است در صورت آمادگی بخشهای دیگر وزارت آموزش و پرورش اقداماتی را در تجهیز وسایل آموزشی دو درس انگلیسی و عربی انجام دهد.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد