نشست اتحادیه عرب درباره سوریه

وزیران امور خارجه کشورهای عضو اتحادیه عرب با هدف بررسی اوضاع منطقه و آخرین تحولات سوریه امروز نشست تازه‌ای را برگزار خواهند کرد.
کد خبر: ۵۱۵۷۵۸

به گزارش ایسنا، منابع آگاه اعلام کردند این نشست قرار است در سطح وزیران امور خارجه کشورهای عضو باشد و در آن آخرین تحولات سوریه مورد بررسی قرار گیرد. ممکن است در این جلسه گروه مخالفان سوریه به رهبری شورای ملی سوریه به رسمیت شناخته شود. مخالفان سوریه طی روزهای گذشته با برگزاری نشست‌هایی در سوریه ترکیب تازه‌ای را اعلام کرده و جورج صبرا را به ریاست این شورا معرفی کردند.

با این حال دیروز در خبری اعلام شد گروه موسوم به هماهنگی (التنسیق) از همکاری با این شورا سرباز زده است. به گفته منابع خبری سوریه دلیل این امتناع این است که جماعت اخوان‌المسلمین قدرت برتر را دراین مجموعه در اختیار گرفته است. به گزارش العالم، خالد عیسی، نایب رئیس هیات هماهنگی ملی مخالف سوریه یکشنبه تصریح کرد: کسانی که در دوحه گردهم آمده‌اند، نماینده اکثریت مخالفان و جریان‌های سیاسی در سوریه نیستند و اخوان‌المسلمین سوریه بخش اندکی از مردم سوریه است که در بهترین حالت توان کسب بیشتر از 20 درصد آرای ملت سوریه را ندارند. بااین حال رهبری این گروه به آنان داده شده است.

وی افزود: گروه اخوان‌المسلمین سوریه می‌خواهد دیگران را کنار بزند و با قدرت‌های خارجی برای کنار زدن نیروهای چپگرا، سکولار، دموکراتیک و ملی گرا تلاش می‌کند و هرگونه تلاش برای گردهم آوردن مخالفان جدی نخواهد بود؛ مگر این‌که درقالب یک کنگره کل در یک کشور بی طرف و به دور از فشارهای خارجی باشد.

در ادامه درگیری‌های سوریه دیروز اعلام شد حمله ارتش سوریه به تروریست‌ها به کشته شدن ده فرد مسلح در دیر الزور منجر شده است. سه خودروی بمبگذاری شده نیز روز شنبه در سه منطقه از شهر درعا منفجر و هفت کشته بر جای گذاشت. به گزارش ایرنا، به نقل از خبرگزاری سوریه (سانا)، در جریان این انفجارها شماری از شهروندان سوری مجروح شدند. عصر شنبه همچنین در انفجار بمبی در منطقه دف الشوک در نزدیک دمشق سه نفر زخمی شدند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها