رئیس قوه قضائیه مطرح کرد؛

رفتار دوگانه غرب در زمینه حقوق بشر

آیت‌الله آملی لاریجانی رفتار دوگانه غرب در زمینه حقوق بشر را یادآور شد و تاکید کرد: در حالی که جمهوری اسلامی ایران به صورت میانگین هر یکی دو سال یک بار، انتخاباتی کاملا آزاد برگزار می‌کند، برخی کشورهای منطقه تاکنون حتی رنگ انتخابات را نیز به خود ندیده‌اند و با این حال مورد حمایت کامل غربی‌ها بویژه آمریکا هستند.
کد خبر: ۵۱۵۱۳۸

به گزارش روز دوشنبه جام جم آنلاین به نقل از اداره‌کل روابط‌ عمومی و تشریفات قوه قضاییه، آیت‌الله آملی لاریجانی رییس قوه قضاییه در دیدار وزیر دادگستری ارمنستان گفت: حمایت جمهوری اسلامی ایران از حقوق بشر، حمایتی ارزشی و دینی است؛ در حالی که نگاه غرب به حقوق بشر کاملا جنبه ابزاری دارد.

آیت‌الله لاریجانی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران رعایت حقوق بشر واقعی را یک اصل اساسی می‌داند.

وی با تاکید بر این‌که مبنای جمهوری اسلامی ایران توجه به ارزش‌های متعالی دینی و انسانی است، به تفاوت نگاه اسلام و غرب در مقوله حقوق بشر اشاره کرد و افزود: غربی‌ها تلاش بسیار دارند که تلقی محدود خود از انسان را به کشورهای دیگر بویژه جمهوری اسلامی ایران تحمیل کنند.

رییس قوه قضاییه رفتار دوگانه غرب در زمینه حقوق بشر را یادآور شد و تاکید کرد: در حالی که جمهوری اسلامی ایران به صورت میانگین هر یکی دو سال یک بار، انتخاباتی کاملا آزاد برگزار می‌کند، برخی کشورهای منطقه تاکنون حتی رنگ انتخابات را نیز به خود ندیده‌اند و با این حال مورد حمایت کامل غربی‌ها بویژه آمریکا هستند.

وی توجه جمهوری اسلامی ایران به حقوق اقلیت‌های دینی را یکی از موارد اساسی نگاه ارزشی ایران به مقوله حقوق انسان‌ها توصیف کرد و افزود: برخی موارد که اکنون غربی‌ها به عنوان حقوق بشر مطرح می‌کنند و البته از آن استفاده‌ای کاملا ابزاری دارند، از قرن‌ها پیش مورد تاکید اسلام بوده است.

آیت‌الله لاریجانی به مناسبات و روابط رو به گسترش جمهوری اسلامی ایران و ارمنستان اشاره کرد و با تقدیر از مواضع این کشور در قبال توطئه‌های غرب علیه ایران، اظهارداشت: امیدواریم روابط دو کشور علاوه بر موارد سیاسی، اقتصادی و فرهنگی، در زمینه حقوقی و قضایی نیز گسترش یابد.

رییس قوه قضاییه از آمادگی جمهوری اسلامی ایران در انتقال تجربیات حقوقی و قضایی به کشور ارمنستان خبر داد.

در این دیدار هرایر توماسیان وزیر دادگستری ارمنستان نیز با ابراز خرسندی از سفر به ایران از برخورد مناسب جمهوری اسلامی ایران با اقلیت‌های دینی تقدیر و بر حمایت ارمنستان از فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای ایران تاکید کرد.

وزیر دادگستری ارمنستان اظهارداشت: روابط دو کشور ایران و ارمنستان برمبنای نگاه سایر کشورها پایه‌ریزی نشده است و ما خواهان گسترش روابط با ایران بویژه توسعه روابط حقوقی و قضایی هستیم.

در پایان این دیدار تفاهم‌نامه همکاری قضایی میان دو کشور و همچنین معاهده استرداد محکومان، در حضور رییس قوه قضاییه به امضای وزیران دادگستری دو کشور ایران و ارمنستان رسید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها