رئیس جمهور وعده داد

تعیین حقوق بازنشستگان کشوری با تورم

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه حمایت از بازنشستگان کل کشور دستور کار جدی دولت است، گفت: دولت امروز با تصویب 100 میلیاد تومان اعتبار جدید برای بازنشستگان، موقعیتی فراهم می‌کند تا کارت بیمه تکمیلی به تمام بازنشستگان کشوری (حدود یک میلیون و 150 هزار نفر) اهدا شود.محمود احمدی نژاد امروز این موضوع را در پاسخ به مطالبات بازنشستگان در مراسم روز خانواده و تکریم بازنشستگان مطرح کرد.
کد خبر: ۵۱۴۹۵۷

رئیس جمهور از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خواست با تهیه پیش نویس این موضوع و آوردن آن به جلسه عصر امروز دولت موجبات تسریع و تسهیل خدمات درمانی به بازنشستگان کشوری را فراهم کند.

وی گفت: دولت با تصویب این خدمت جدید که در واقع افزایش سهم اعتبارات مربوط به خدمات بیمه تکمیلی بازنشستگان است، گام دیگری برای رفاه حال بازنشستگان کشوری برمی دارد.

رئیس جمهور همچنین از رئیس صندوق بازنشستگی کشوری خواست در پاسخ به مطالبات دیگر بازنشستگان مبنی بر تجمیع هزینه‌های درمانی، فعالیتهای مربوط به آن را به گونه‌ای تنظیم کند که بازنشستگان تنها با یک دفترچه خدمات درمانی و بدون پرداخت هیچ گونه وجه یا طی مراحل اداری در بیمارستانها مداوا شوند.

وی همچنین وعده داد در بودجه سال آینده حقوق بازنشستگان کشوری متناسب با تورم تعیین شده و اصلاح قانون به منظور پرداخت حقوق پلکانی متناسب با نظام هماهنگ پرداخت پیگیری شود.

احمدی نژاد با اشاره به تهدیدات و فشارهای دشمنان افزود: دشمن در شرایط کنونی دست و پا می زند اما باید بداند در این فشاری که به ملت ایران می‌آورد و می‌خواهد فضا را زمستانی کند، مطمئن باشد روسیاهی برای دشمن می‌ماند و ملت ایران با همه توان و همبستگی خود و با سرعت از این فشارها و مشکلات موقت عبور می‌کند و راه سعادت را در پیش می‌گیرد.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: چهار سال است که ما داریم افرادی را که وام‌های کلان گرفته‌اند دنبال می‌کنیم. رقم 80 درصد وام‌ها در دست کمتر از 10 الی 12 درصد فعالان اقتصادی است. ما گفتیم وام گرفته‌اند نوش‌جان‌شان، اما حالا آن را برگردانند که در این هنگام از زمین و آسمان بر سر ما ریختند که شما دارید اقتصاد را به هم می‌ریزید. اگر 20 درصد از 80 درصدی را که برده‌اند به بانک برگردانند همه چیز درست می‌شود.

رییس‌جمهور یادآور شد: اکنون آمده‌اند و بر روی ارز، جنگ اقتصادی درست کرده‌اند و قیمت‌ها را به طور مصنوعی بالا می‌برند. اگر اکنون فرد یا باند یا دسته‌ای قیمتی روی ارز بگذارد و پولی ببرد به او کاری ندارند، اما به محض این‌که دولت بگوید ما می‌خواهیم مقدار پول در دست مردم بگذاریم می‌گویند اقتصاد به هم می‌خورد. اینها مباحثی است که بالاخره باید روزی مطرح شود و مطرح نیز خواهد شد.

به گزارش روزیکشنبه جام جم آنلاین به نقل ازپایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری،در این مراسم همچنین محمدهادی گلریز خاتمی، مرتضی شاهرخ‌نیا جانباز 70 درصد، احمد کامیابی مسک، استاد منتخب هنر و دارنده نشان طلایی پژوهش، باقری ساروخانی استاد برجسته روابط عمومی، مرتضی کتبی دکترای روانشناس، معصومه صالحی عضو انجمن آلزایمر، محسن افشاری، هفت بازنشسته نمونه کشوری بودند که از سوی دکتر احمدی‌نژاد مورد تجلیل قرار گرفتند.

در این مراسم همچنین تابلو فرش تجلیل از رییس جمهور توسط یکی از بازنشستگان به وی اهدا شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها