دستگیری عاملان قتل عام خانوادگی در ایلام پس از 8 سال

دادستان عمومی و انقلاب ایلام از دستگیری عاملان یک قتل عام خانوادگی در این شهرستان پس از گذشت هشت سال از وقوع جنایت خبر داد.
کد خبر: ۵۱۴۳۲۰

حشمت‌الله شریفی در این‌باره گفت: دو نفر به اسامی مهین سی و هشت ساله و کهزاد سی و دو ساله دوم خرداد 83 به علت اختلاف خانوادگی به وسیله سلاح علی‌اکبر، عبدالله و مهناز را به قتل رسانده و متواری شده بودند.

وی افزود: با پیگیری‌های پلیس در این زمینه مهین سال 88 در شهرستان صحنه از توابع کرمانشاه دستگیر و به زندان مرکزی ایلام منتقل شد که پس از 31 روز با برنامه‌ریزی توانست از زندان فرار کند.

دادستان ایلام با بیان این‌که با ادامه پیگیری‌های قضایی و تلاش پلیس آگاهی ایلام، کهزاد هشتم شهریور امسال در اصفهان دستگیر و به زندان منتقل شد، اظهار کرد: مهین نیز با تلاش کارآگاهان در شاهین‌شهر اصفهان شناسایی و دستگیر شد.

شریفی خاطرنشان کرد: هنگام دستگیری کهزاد، یک قبضه سلاح کمری ماکاروف همراه دو تیغه خشاب، یک جلد شناسنامه، دو کارت ملی، چهار جلد گواهینامه رانندگی، یک دفترچه درمانی مربوط به سازمان تامین اجتماعی، پنج کارت عابربانک، یک کارت معافیت از خدمت وظیفه عمومی و سه دفترچه حساب بانکی که همگی با هویت افراد دیگر جعل شده بود، کشف و ضبط شد.

وی اضافه کرد: پیش از این، پرونده دو متهم با موضوع قتل عمد از سوی دادگاه کیفری استان ایلام مورد رسیدگی قرار گرفته بود و هر دو نفر با حکم غیابی به قصاص محکوم شده بودند که با توجه به دستگیری آنان، پرونده مجددا به دادگاه کیفری استان ایلام ارسال شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها