علیخانی به جام جم آنلاین گفت :

از تعبیر هاشمی سوءاستفاده شد

مشاور هاشمی رفسنجانی با تشریح موضوع دولت وحدت ملی مطرح شده از سوی هاشمی رفسنجانی گفت: برخی افراد بیمار از این تعبیر هاشمی رفسنجانی سوء برداشت و سوء استفاده کردند.
کد خبر: ۵۱۲۴۰۲

قدرت الله علیخانی امروز سه شنبه با حضور در غرفه جام جم در نوزدهمین نمایشگاه بین المللی مطبوعات و خبرگزاری ها با اشاره به طرح موضوع دولت وحدت ملی از سوی هاشمی رفسنجانی در گفت و گو با  خبرنگار جام جم آنلاین اظهار داشت : منظور آقای هاشمی رفسنجانی این بود که همه دلسوزان نظام و انقلاب اسلامی و حامیان رهبری با هم وحدت کنند و این افراد با هم همدل شوند.

وی افزود: منظور آقای هاشمی صرفا همین بود و هر گونه برداشت دیگری ناصحیح است.

مشاور هاشمی رفسنجانی با بیان اینکه هاشمی رفسنجانی چهره فراجناحی است، تصریح کرد: از اینکه ایشان بخواهد در انتخابات آینده ریاست جمهوری کاندیدا بشود، خبر ندارم.

علیخانی با اشاره به حضور طیف های مختلف در عرصه رسانه ای کشور اظهار داشت:  از حضور همه روزنامه ها چه اصولگرا و چه اصلاح طلب استقبال می کنیم و معتقدم همه باید باشند تا رقابت کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها