علی لاریجانی که به دعوت بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت در این دانشگاه حاضر شده بود، با اشاره به جلسهای که دیروز با صادق خلیلیان، وزیر جهادکشاورزی و استیضاحکنندگان وی داشته است، گفت: در این نشست از نمایندگان درخواست کردم که مشکلات خود را برای استیضاح مطرح کنند.
وی افزود: تاکید نمایندگان بر این بود که وزارت جهاد کشاورزی باید بر تولید محصولات اساسی کار کند که به باور آنها چنــین اهتــــمامی در وزارت جهاد کشاورزی دیده نمیشود، آنها نگران آینده کشور و شیوه مدیریت در این وزارتخانه هستند.
رئیس قوه مقننه اضافه کرد: بعد از شنیدن این اظهارات دیدم که دلسوزی نمایندگان به دلیل یک موضوع ملی و آینده کشور است، از این رو به وزیر گفتم که چون خود چنین موضوعی را قبول دارد، حداقل به سمت تهیه یک سند برای تولید محصولات برود و حتی اگر مشکل بودجهای داشت، از مجلس بخواهد آن را تامین کند، چون این یک خواسته ملی است.
لاریجانی افزود: بر این اساس امضاکنندگان استیضاح توافق کردند که استیضاح منتفی شود.
وی خاطرنشان کرد: تلاش ما این است که مواردی همچون استیضاح به روش معقول حل شود، اما باز هم، تشخیص با خود نمایندگان است.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....