هفته دوازدهم لیگ برتر

شکست آبی‌ها برابر تراکتور

تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز در دیدار مقابل استقلال تهران در هفته دوازدهم لیگ برتر باشگاه‌های ایران با 2 گل به برتری رسید و با صعود به رده چهارم جدول رده بندی، فرصت صدرنشینی را از آبی‌پوشان گرفت.
کد خبر: ۵۱۰۲۰۷

به گزارش جام‌جم آنلاین، این دیدار عصر امروز (شنبه) در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز برگزار شد و فلاویو لوپز در دقیقه 39 روی دفع ناقص سیدمهدی رحمتی سنگربان تیم استقلال در محوطه پنج و نیم متر گل نخست تیم تراکتورسازی را به ثمر رساند.


در این دیدار که امیر قلعه نویی سرمربی آبی پوشان به دلیل عفونت شدید از ناحیه پا غایب بود شاگردان تونی اولیویرا برتری محسوسی نسبت به میهمان خود داشتند و بارها دروازه تیم استقلال را با خطر مواجه کردند.


در دقیقه 90 بازی میلاد فخرالدینی از روی ضد حمله و با استفاده از پاس ارسالی سیدمهدی سیدصالحی بازیکن اسبق تیم استقلال که در دقایق پایانی به میدان آمده بود، دومین گل تیم تراکتورسازی را به ثمر رساند.


جواد نکونام به دلیل آسیب دیدگی در بازی تیم ملی فوتبال ایران مقابل کره جنوبی و فابیو جانواریو بازیکن برزیلی تیم استقلال به دلیل آنچه مشکل اداری در مراجعت به ایران عنوان شده است، در این بازی غایب بودند.


قضاوت این مسابقه بر عهده سعید مظفری زاده با کمک‌های رسول فروغی و محمدرضا منصوری بود، که وی به محمد نصرتی و مهدی کیانی از تراکتورسازی و حنیف عمران زاده از استقلال کارت زرد نشان داد.


تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز با پیروزی در دیدار امروز 20 امتیازی شد و به رده چهارم جدول رده بندی لیگ برتر باشگاه های ایران صعود کرد و تیم استقلال تهران با 19 امتیاز به رده پنجم سقوط کرد.


ذوب‌آهن از پس آلومینیوم برنیامد


 تیم فوتبال ذوب‌آهن در هفته دوازدهم لیگ برتر فوتبال با یک گل در خانه شکست خورد.


دیدار تیم‌های آلومینیوم و ذوب‌آهن که از ساعت 15 در اصفهان آغاز شده بود با برتری یک بر صفر نماینده هرمزگان خاتمه یافت تا ناکامی‌های تیم اصفهانی همچنان ادامه داشته باشد.


تک گل آلومینیوم را در این بازی، هادی دهقانی در دقیقه 26 به ثمر رساند.


آلومینویوم با این پیروزی موقتا به رده سیزدهم جدول رسید و ذوب‌آهن با این شکست یک پله در جدول سقوط کرد و شانزدهم شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها