آیت الله مهدوی کنی:

ورود به مباحث انتخاباتی زود است

رئیس مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر اینکه در شرایط فعلی باید بر آرامش فضای سیاسی کشور تاکید شود، گفت: ورود به مباحث انتخابات ریاست جمهوری در کشور زود است و فضا نباید از هم اکنون انتخاباتی شود.
کد خبر: ۵۰۹۹۳۲

آیت الله مهدوی کنی در گفتگو با مهر در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه با توجه به سخنان مقام معظم رهبری در بجنورد و تأکید ایشان بر آرامش فضای سیاسی کشور آیا طرح سوال از رئیس جمهور در شرایط فعلی به صلاح کشور است، گفت: رهبر معظم انقلاب بر آرامش فضای سیاسی کشور تاکید کرده اند و بنده نمی توانم بالاتر از سخنان ایشان چیزی بگویم، همه مسئولان و نمایندگان مردم باید به سخنان رهبری گوش دهند.

رئیس مجلس خبرگان رهبری تأکید کرد: در موضوع سوال از رئیس جمهور نمایندگان مجلس تصمیم گیر اصلی هستند و بنده وکیل نیستم که نظر خاصی بدهم.

وی با اشاره به سخنان مهم رهبر معظم انقلاب در استان خراسان شمالی درباره انتخابات ریاست جمهوری گفت: در شرایط فعلی باید بر آرامش فضای سیاسی کشور تأکید شود.

آیت الله مهدوی کنی همچنین به بحث های انتخاباتی در کشورمان نیز اشاره کرد و گفت: ورود به مباحث انتخابات ریاست جمهوری در کشور زود است و فضا نباید از هم اکنون انتخاباتی شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها