تعطیل شدن 9 پایگاه نظامی امریکا در کره جنوبی

جام جم آنلاین : یک سخنگوی نیروهای نظامی امریکایی مستقر در کره جنوبی روز دوشنبه 25 اکتبر اعلام کرد ارتش امریکا تصمیم دارد از هم اکنون تا پایان سال 2004 میلادی 9 پایگاه نظامی اش در خاک کره جنوبی را تعطیل کند.
کد خبر: ۵۰۸۸۸

به گزارش رادیو بین المللی فرانسه ، یک سخنگوی ستاد فرماندهی ارتش امریکا در سئول گفت : تا پایان سال جاری 9 پایگاه ارتش امریکا که متعلق به لشکر دوم نیروی زمینی امریکا مستقر در کره جنوبی هستند ، تعطیل می شوند. نیروهای این لشکر در مرز دو کره مستقر هستند.

korea1

این تصمیم در چارچوب یک توافق میان امریکا و کره جنوبی به اجرا درمی آید که براساس آن نیروهای امریکایی 34 پایگاه از مجموع 41 پایگاه خود در کره جنوبی را تخلیه کرده و تا سال 2011 میلادی بیش از نیمی از زمین های این پایگاه ها را به سئول بازپس می دهند.
واشنگتن تصمیم دارد نیروهای امریکایی که بین سئول و مرز 2 کره مستقر هستند را به یک پایگاه وسیعتر در جنوب پایتخت کره جنوبی منتقل کند.

korea2

در عین حال ، قرار است واشنگتن تا قبل از سپتامبر سال 2008 میلادی یک سوم از 37 هزار نظامی امریکایی مستقر در کره جنوبی را به مناطق دیگر اعزام نماید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها