چادر در دبیرستان‌ها اجباری نیست

مدیرکل فرهنگی و پرورشی وزارت آموزش و پرورش موضوع اجباری شدن پوشش چادر را برای دبیرستان‌های دخترانه رد کرد و گفت: چنین موضوعی به هیچ عنوان صحت ندارد و آموزش و پرورش هیچگاه چنین دستورالعملی به مدارس دخترانه نداده است.
کد خبر: ۵۰۷۳۶۳

محمدابراهیم محمدی در گفت‌وگو با مهر افزود: تدوین و رونمایی از سند حجاب و عفاف به معنی اجباری شدن چادر نیست. یکی از برنامه‌ها برای تدوین این سند، «عبرت‌آموزی» دانش‌آموزان از افرادی است که با رعایت نکردن حجاب و عفاف دچار معضلات و مشکلات اجتماعی شده‌‌اند که این خود می‌تواند به عنوان تلنگری برای دانش‌آموزان باشد. همچنین در صورتی که والدین دانش‌آموزی نسبت به رعایت پوشش فرزند خود در بیرون از مدرسه کم توجهند، حساسیت بیشتری نسبت به این موضوع پیدا کنند.

وی اظهار کرد: حجاب مورد نظر ما برای دختران، مانتو و مقنعه است و پوشش چادر از سوی آموزش و پرورش برای دانش‌آموز اجباری نشده است.گفتنی است، چندی پیش معاون پرورشی آموزش و پرورش استان زنجان از اجباری شدن چادر در دبیرستان‎های خاص دخترانه خبر داد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها