در مرکز مبادلات ارزی صورت گرفت؛

کاهـش نـرخ انـواع ارز؛دلار 2548

مرکز مبادلات ارزی طبق روال روزهای گذشته از ساعت هشت صبح امروز(سه‌شنبه) کار خود را آغاز کرد و پس از کاهش قیمتی که در روزهای گذشته تجربه کرده بود، امروز نیز این روند کاهشی ادامه یافته و نرخ دلار 2548 تومان اعلام شد.
کد خبر: ۵۰۷۲۴۵

مرکز مبادلات ارزی از ساعات آغازین صبح امروز پذیرای وارد کنندگان کالا با اولویت‌های 3،4،5 و 6 متقاضی دریافت ارز بود و متقاضیان ارز با اولویت‌های یاد شده باید با در دست داشتن فرم ثبت سفارش به مرکز مبادلات ارزی مراجعه کنند.

قیمت انواع ارز در اتاق مبادلات ارزی بر اساس نرخ‌گذاری امروز بانک مرکزی هر دلار25480 ریال، یورو33083 ریال، درهم6937 ریال، لیر 14073ریال، روبل 820 ریال، روپیه 486ریال و یوآن 4054 ریال اعلام شد.

بر این اساس نرخ انواع ارزها با کاهش مواجه بوده‌اند. روز گذشته نرخ دلار 25550 ریال و نرخ یورو33178 ریال در این مرکز قیمت خورده بود.

به گزارش ایسنا در این اتاق سفارش وارد کنندگان پس از اقدام به ثبت سفارش کالا در کارگروهی مورد بررسی قرار گرفته و وزارت صنعت، معدن و تجارت بر اساس اولویت‌های کالایی آنها را برای دریافت ارز به بانک‌های عامل معرفی می‌کند.(ایسنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها