مانور بزرگ مقابله با آلودگی نفتی برگزار شد

مانور بزرگ مقابله با آلودگی نفتی با حضور ۵ کشور حاشیه دریای خزر برگزار شد.
کد خبر: ۵۰۵۸۷۹

"عبدالرضا کرباسی" معاون زیست دریایی سازمان محیط زیست  اظهار داشت: مانور مقابله با آلودگی نفتی در شهرستان نوشهر و با حضور کشورهای قزاقستان، روسیه، ایران، آذربایجان و ترکمنستان و با حضور نمایندگانی از IMO برگزار شد.

وی گفت: این مانور با هدف افزایش توانمندی سازمان‌های کشورهای عضو کنوانسیون تهران برای مقابله با آلودگی نفتی و بهتر اجرا کردن پروتکل مقابله با آلودگی نفتی برگزار شده است.

این مقام مسئول در سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: به همین منظور سازمان بنادر و دریا نوردی کشور تا پایان سال جاری 100میلیارد تومان ادوات مقابله با آلودگی نفتی شامل انواع بوم، اسکیمر، شناور و مواد شیمیایی لازم خریداری خواهد کرد.

کرباسی تصریح کرد: در انجام مانورهای مقابله با آلودگی نفتی از سیستم‌های مخابراتی که شامل عکس‌های آنلاین مخابراتی است استفاده می‌شود لذا کشور باید در آینده نزدیک به این سیستم مجهز شود.(فارس)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها