سفر اخضر ابراهیمی به سوریه

اخضر ابراهیمی در نخستین سفر خود به دمشق با وزیر امورخارجه سوریه دیدار و بر لزوم جلوگیری از خونریزی‌ها و ایجاد همبستگی میان مردم سوریه تاکید کرد. وی دیروز نیز با بشار اسد، رئیس‌جمهور سوریه دیدار داشت.
کد خبر: ۵۰۲۱۳۶

به گزارش ایسنا، فرستاده مشترک سازمان ملل و اتحادیه عرب با آغاز ماموریت اصلی خود وارد سوریه شد و درباره اولین دیدار خود از دمشق گفت: ما به سوریه آمدیم تا با برادران سوری مذاکره کنیم. بحران بزرگی در سوریه وجود دارد ‌و من بر این باورم که این بحران رو به بدتر شدن است.

ابراهیمی افزود: معتقدم که هیچ‌کس در خصوص لزوم جلوگیری از خونریزی‌ها و بازگشت صلح و همبستگی به مردم سوریه اختلاف‌نظر ندارد و ما امید داریم که در این ماموریت موفق شویم.

ولید المعلم نیز در دیدار با ابراهیمی و هیات همراه وی، بر همکاری همه‌جانبه دمشق با سازمان ملل در سوریه، برای ثمربخش بودن ماموریت الابراهیمی تاکید کرد.

از سوی دیگر، ژان ایو لودریان، وزیر دفاع فرانسه در کنفرانسی مطبوعاتی در بیروت اعلام کرد فرانسه سلاحی به مخالفان سوری نخواهد داد.

با این حال ویلیام هیگ، وزیر امورخارجه انگلیس در اظهاراتی مداخله‌جویانه حمایت تهران از دمشق را محکوم کرده و مدعی شد: نظام بشار اسد، رئیس‌جمهور سوریه بی‌شک از بین رفتنی است و محال است که باقی بماند.

به گزارش مهر، چین این هفته میزبان هیاتی از مخالفان سوری خواهد بود. این سفر با هدف حل بحران سوریه انجام می‌شود. خبرگزاری فارس نیز از اعزام 16 فروند جنگنده میگ 31 روسیه به سوریه برای گشتزنی برفراز خاک این کشور خبر داد. قرار است جنگنده‌های روسی گشتزنی‌های مشترکی را با جنگنده‌های سوریه برفراز خاک این کشور و مرزها و آب‌های منطقه‌ای آن برگزار کنند. این اولین باری است که روسیه اقدامی نظامی تا این حد در سوریه انجام می‌دهد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها