شاگردان کارلوس کرش از ساعت 18:30 به مصاف لبنان می‌روند

ایران به دنبال 3 امتیاز سرنوشت‌ساز در بیروت

تیم ملی فوتبال امشب در آسان ترین بازی مرحله گروهی خود به مصاف لبنان می‌رود؛ دیداری که بر خلاف ظاهرش خیلی هم آسان نیست.
کد خبر: ۵۰۱۶۷۱

این را بازی‌های نه چندان دلچسب تیم ملی در یک ماه اخیر می‌گوید. تساوی 2 بر 2 مقابل تونس در روزی که اشتباهات پرتعدادی در خط دفاع داشتیم و بعد از آن تساوی بدون گل در مقابل اردن در روز ناهماهنگی مهاجمان، تا حدودی فوتبالدوستان را نسبت به نتیجه این بازی نگران کرده است. با این حال نقاط امیدوارکننده‌ هم کم نیست. کادر فنی تیم ملی در مصاحبه‌های خود به کرات از شناسایی و رفع نقاط ضعف تیم ملی در جریان همین اردوهای کوتاه​مدت گفته ‌است. بازیکنان حاضر در اردوی تیم ملی هم نفرات تاثیرگذاری هستند و از برتری قابل ملاحظه‌ای نسبت به بازیکنان نیمه​حرفه‌ای لبنان برخوردارند.

از سوی دیگر انگیزه صعود به جام جهانی، محرک خوبی است که در تیم ملی ایران وجود دارد، اما در جمع بازیکنان لبنان نیست. آنها از شانس زیادی برای قرار گرفتن در رده‌های بالای جدول برخوردار نیستند، ولی ما با پیروزی در این بازی سرنوشت‌ساز حتی این شانس را داریم که بالاتر از کره جنوبی در صدر جدول قرار بگیریم.

کارلوس کرش با اشاره به همین انگیزه در نشست خبری بازی امروز گفت: سعی داریم بهترین بازی خود را به نمایش بگذاریم. سرمربی پرتغالی تیم ملی در ارزیابی خود از تیم ملی لبنان با توجه به این که دیدار تدارکاتی این تیم مقابل استرالیا را هم از نزدیک دیده، گفت: من معتقدم تیم ملی لبنان در حال رشد و پیشرفت است. فاصله ما با لبنان در رنکینگ فیفا زیاد است، اما هر دو تیم در جایگاه خودشان در حال پیشرفت و حرکت به جلو هستند. به همین دلیل به هیچ وجه لبنان را حریف آسانی فرض نمی‌کنیم و می‌دانیم که در حضور تماشاگران لبنانی کار راحتی نداریم.

وی افزود: مطمئن هستیم که تیم حریف با قدرت برای کسب امتیازهای این بازی به مصاف ما می‌آید، اما ما هم سعی می‌‌کنیم نتیجه‌ مثبتی بگیریم و به دنبال سه امتیاز این بازی هستیم.

در مقابل تئو بوکر معتقد است تیم ملی لبنان از لحاظ فنی بسیار عقب‌تر از تیم‌های بزرگ آسیایی مثل ایران است. سرمربی آلمانی لبنان در آستانه این بازی گفت: تیم لبنان با مشکلات زیادی در چند وقت اخیر مواجه بود و همین موضوع باعث شد سطح کیفی تیم پایین بیاید، اما با صحبت‌هایی که شد و تمریناتی که انجام دادیم، توانستیم به مرحله بالاتری برسیم و الان آماده رویارویی با ایران هستیم. البته برای این که بتوانیم با تیم‌های قدرتمند رقابت کنیم، زمان زیادی نیاز داریم و مطمئنا در حال حاضر نمی‌توانیم خودمان را با غول‌های آسیا مثل ایران مقایسه کنیم.

در حسرت گل زدن به ایران

تیم‌های ملی ایران و لبنان از سال 1375 تاکـــنون، شش بار مقابل یکدیگر صف آرایی کرده‌اند و بازی امروز هفتمین رویارویی دو تیم در سطح رقابت‌های ملی فوتبال خواهد بود. نکته جالب این‌که لبنان در این شش بازی حتی یک بار هم دروازه ایران را باز نکرده و بهترین نتیجه اش را هم در همان بازی اول به دست آورده است؛ دیدار دوستانه‌ای که آبان 1375 در بیروت برگزار شد و با تساوی بدون گل به اتمام رسید. دو تیم پس از آن یک بار در جام ملت‌های آسیا، دو بار در غرب آسیا و دو بار در مقدماتی جام جــهانی به مصاف هم رفتند که هر پنج بازی با برتری ایران به پایان رسیده است.

برتــری 4 بر صفر در جام ملت‌های 2000 و پیـــروزی 3 بر صفر در مقدماتی جام جهانی 2004 از جمله نتایج درخشان تیم ملی در مقابل لبنان است که هر دو نیز در بیروت رقم خورده، اما آیا می‌توان امیدوار بود که امروز هم این تیم را با سه یا چهار گل شکست بدهیم؟!

لبنان در جدیدترین رنکینگ فیفا در مکان 124 قرار دارد و در میان تیم‌های آسیایی هم رتبه‌ای بهتر از 16 در اختیارش نیست. آنها که برای نخستین بار بازی در مرحله نهایی مقدماتی جام جهانی را تجربه می‌کنند، در همین مرحله نیز تاکنون ضعیف‌ترین نتایج را گرفته‌اند و با یک امتیاز از سه بازی در قعر جدول گروه A قرار دارند. شکست یک برصفر مقابل قطر در بیروت، تساوی خانگی یک بر یک مقابل ازبکستان و شکست سه بر صفر مقابل کره جنوبی در سئول نتایجی است که این تیم تا قبل از بازی با ایران به دست آورده است. لبنان پس از بازی با کره جنوبی سه بازی تدارکاتی هم داشته که در هر سه شکست خورده است؛ یک بر صفر مقابل عراق در جده، 2 بر صفر مقابل سودان در جده و 3 بر صفر مقابل استرالیا در بیروت که این آخری همین چند روز پیش جلوی چشم کارلوس کرش رقم خورد.

کره جنوبی در تاشکند

یک ساعت قبل از شروع بازی ایران و لبنان، دو تیم ازبکستان و کره جنوبی در یکی از حساس‌ترین بازی‌های دور رفت گروه A ، در ورزشگاه مرکزی تاشکند به مصاف هم می‌روند.کره جنوبی که با کسب شش امتیاز از دو بازی مدعی نخست صعود به جام جهانی در گروه است، در شرایطی در یکی از دشوارترین بازی‌هایش به مصاف ازبکستان می‌رود که میزبان سخت به دنبال کسب هر سه امتیاز بازی است. ازبک‌ها از دو بازی نخست فقط یک امتیاز به دست آورده اند و اگر مقابل کره جنوبی هم امتیاز از دست بدهند، کار دشواری برای صعود به جام جهانی خواهند داشت.

امروز در چارچوب گروه B نیز دو بازی حساس برگزار می‌شود که ژاپن در سایتاما به مصاف عراق می‌رود و اردن نیز در امان میزبان استرالیاست.

رضا پورعالی / گروه ورزش

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها