پلیس، دزدهای مسلح بانک را هدف گلوله قرار داد

فرمانده انتظامی استان کرمان گفت: با حضور بموقع ماموران پلیس، دو سارق مسلح که قصد سرقت از بانکی در شهرستان بم را داشتند، با آنها درگیر شدند که طی آن، یکی از سارقان هدف اصابت گلوله قرار گرفت.
کد خبر: ۵۰۰۵۷۸

به گزارش ایسنا، سردار چناریان با اعلام این خبر افزود: در پی تماس مردی با مرکز فوریت‌های پلیسی، در روز سه‌شنبه چهاردهم شهریور مبنی بر این‌که دو سارق مسلح با ورود به بانک صادرات شعبه بروات پس از سرقت موجودی بانک در حال فرار از محل هستند، بلافاصله موضوع به تمامی گشتی‌ها اعلام شد و فرمانده انتظامی شهرستان بم همراه ماموران در کمتر از پنج دقیقه در محل حاضر شدند و با محاصره بانک، از فرار سارقان مسلح جلوگیری کردند.

فرمانده انتظامی کرمان افزود: سارقان مسلح همراه یک کیسه حاوی پول‌های دزدی، ضمن تیراندازی به سمت ماموران، ابتدا با موتورسیکلت قصد فرار داشتند که با مسدود شدن راه و رها کردن موتورسیکلت، با تهدید سلاح و گروگان گرفتن راننده یک‌دستگاه خودروی پراید، تلاش کردند از صحنه درگیری فرار کنند.وی افزود: در این درگیری مسلحانه، یکی از سارقان از ناحیه ران و ساق پای چپ هدف اصابت گلوله ماموران قرار گرفت. با دستگیری این سارق، از وی یک قبضه سلاح جنگی و مهمات کشف شد.

چناریان گفت: در این عملیات سارق مسلح دیگر نیز داخل سواری پراید دستگیر و از وی یک قبضه کلت‌کمری کشف شد و 28 میلیون تومان پول سرقت شده از بانک نیز از داخل پراید به دست آمد.وی تصریح کرد: در این عملیات، ماموران انتظامی راننده پراید را که در گروگان سارقان مسلح بود، بدون هیچ آسیبی نجات دادند.چناریان خاطرنشان کرد: سارقان در پایان ساعت کاری و با توجه به خلوت‌بودن بانک قصد سرقت داشتند که با همکاری بموقع شهروندان و حضور پلیس در صحنه، در این اقدام مسلحانه ناکام ماندند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها