هرگونه ماجراجویی اسرائیل علیه ایران تلفات سنگینی را برای این رژیم به همراه خواهد داشت

اتمام‌ حجت نصرالله با رژیم صهیونیستی

سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزب الله لــــــبنـــان در یک گفت‌وگوی صریح با شبکه خبری المیادین به سوالات غسان بن جدو، مدیر این شبکه در رابطه با مهم‌ترین تحولات منطقه پاسخ داد و از مواضع ایران و سوریه در برابر تهدیدهای اخیر کشورهای غربی به همراه رژیم صهیونیستی مبنی بر احتمال وقوع جنگ با ایران در ماه اکتبر (مهرماه) دفاع کرد و چنین تهدیدهایی را توخالی دانست.
کد خبر: ۵۰۰۲۷۲

به گزارش ایسنا، نصرالله گفت: در صورت هرگونه حماقت رژیم صهیونیستی در برافروختن جنگی تازه، رزمندگان مقاومت اسلامی لبنان این آمادگی را دارند تا وارد ارتفاعات و مناطق شمال فلسطین اشغالی شده و مناطقی از این سرزمین‌ها را آزاد کنند.

وی افزود:‌ در صورتی که اسرائیل جرات کند اشتباهات قبلی‌اش را تکرار کند، حزب‌الله تنها به حمله به اهداف نظامی بسنده نخواهد کرد و تمامی اهداف اقتصادی، نظامی و علمی و پژوهشی این رژیم هدف موشک‌های ما قرار خواهد گرفت.

دبیرکل حزب‌الله لبنان هشدار داد که سران رژیم صهیونیستی به دنبال کشاندن منطقه به جنگ هستند و هرگونه ماجراجویی اسرائیل علیه ایران تلفات سنگینی را برای این رژیم به همراه خواهد داشت.

وی با اشاره به تهدیدهای اخیر رژیم صهیونیستی علیه تاسیسات هسته‌‌ای ایران گفت: در صورتی که اسرائیل حمله‌ای را علیه ایران ساماندهی کند یقینا جواب ایران به مرزهای فلسطین اشغالی محدود نخواهد بود و پایگاه‌های آمریکا در منطقه را نیز شامل می‌شود.

نصرالله با اشاره به تحولات سوریه گفت: در هفته آغازین شروع تحولات سوریه، من به این کشور رفته و با بشار اسد دیدار و گفت‌وگو کردم.وی آمادگی کامل برای اجرای اصلاحات در کشور را داشت، اما متاسفانه مخالفان سوریه شروع مذاکرات و آغاز اصلاحات در این کشور را رد کرده و فقط خواهان سرنگونی نظام سوریه شدند.سیدحسن نصرالله با اشاره به دخالت‌های خارجی در امور سوریه گفت‌:‌ هدف از ایجاد بحران در سوریه تبدیل این کشور به کشوری همراه با خواسته‌های غربی است تا مقاومت را از این کشور بگیرد.

سیدحسن نصرالله درباره تحولات داخلی لبنان نیز گفت: حفظ امنیت و ثبات لبنان تا حد زیادی به باقی ماندن دولت نجیب میقاتی بر سر قدرت بستگی دارد و در صورتی که این دولت از کار برکنار شود، آینده لبنان به جهت نامعلومی کشیده خواهد شد.

تحولات سوریه

روز گذشته بشار اسد، رئــــیس‌جمهور سوریه در دیدار با پیتر مائورر رئیس کمیته بین‌المللی صلیب‌سرخ در دمشق اعلام کرد: از اقدامات کمیته صلیب‌سرخ تا زمانی که به‌طور بی‌طرفانه عمل کند، استقبال می‌کنیم.

رئیس جدید کمیته صلیب سرخ روز دوشنبه به‌منظور گفت‌وگو با رئیس‌جمهور سوریه وارد این کشور شد. در یک خبر دیگر اعلام شد، قرار است یک هیات از مخالفان داخلی بشار اسد با اخضر ابراهیمی، فرستاده ویژه دبیرکل سازمان ملل و اتحادیه عرب در دمشق دیدار و گفت‌وگو کند.

ابراهیمی قرار است اوایل هفته آینده به دمشق سفر کند. ابراهیمی دو روز پیش از ماموریت خود در سوریه با تعبیر «غیرممکن» سخن گفته بود.

عمران الزغبی، وزیر اطلاع‌رسانی سوریه در یک کنفرانس مطبوعاتی در این رابطه گفت: شرط موفقیت اخضر ابراهیمی، بستگی به این دارد که کشورهای مشخصی از جمله قطر،‌ عربستان و ترکیه به موفقیت طرح ششگانه عنان علنا پایبند باشند و فورا از ارسال کمک‌های تسلیحاتی به مخالفان جلوگیری کنند و مرزهای کشورشان را در مقابل مخالفان سوری بسته و به آموزش مخالفان در پایگاه‌هایشان پایان دهند.

وی همچنین از اظهارات اخیر محمد مرسی، رئیس‌جمهور منتخب مصر در کنفرانس سران عضو جنبش عدم تعهد (تهران) درخصوص سوریه بشدت انتقاد کرده و اعلام کرد: متاسفانه پس از برکناری حسنی مبارک، رئیس‌جمهور پیشین مصر، مرسی جای وی را گرفته و هیچ فرقی میان او و مبارک وجود ندارد.

این تحولات در شرایطی رخ می‌دهد که همچنان کشورهای غربی بر کناره‌گیری بشار اسد از حکومت پافشاری کرده و از سوی دیگر درگیری‌ها در شهرهای سوریه از جمله حلب و دمشق نیز به‌صورت پراکنده ادامه دارد.

روزنامه فلسطینی المنار نیز در یک خبر نوشت: یک نشست سری شش‌ساعته با حضور رئیس دستگاه اطلاعاتی ترکیه، رئیس دستگاه اطلاعاتی عربستان، معاون دستگاه جاسوسی آمریکا و یک مسئول امنیتی عالی‌رتبه رژیم صهیونیستی در ترکیه برگزار شد که هدف آن تشدید درگـــیری‌ها در سوریه به قصد سرنگونی رژیم بشار اسد بوده است.

همزمان نیویورک‌تایمز نیز از برگزاری بزرگ‌ترین مانور خاورمیانه در خلیج‌فارس با حضور 25 کشور ازجمله آمریکا و استقرار سیستم دفاع موشکی آمریکا در قطر خبر داد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها