در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش روز شنبه جام جم آنلاین به نقل از PBS ، شیرها زندگی گروهی و جمعی دارند. ماده شیر با اینکه در مکانی مخفی توله هایش را به دنیا می آورد اما پس از چند هفته ناگزیر است توله ها را به داخل گروه آورده تا آنها دوره جدیدی از زندگی شان را آغاز کنند.
شیر های نر در صورتی که توله ها را نپذیرند آنها را می کشند. یک نر جوان ابتدا به سوی توله ها آمده اما ماده شیر که احتمالا مادرش است او را به سرجایش می نشاند. نر جوان سپس با توله ها بازی می کند.
در این هنگام شیر نر رهبر گروه از جا برخاسته و به سراغ سه توله شیر می رود. ماده شیر با نگرانی شاهد صحنه است. هر لحظه امکان دارد با یک ضربه پنجه یا یک گاز شیر نر توله ها کشته شوند.
خوشبختانه شیر نر آنها را پذیرفته و توله ها داخل گروه می شوند. از آن زمان به بعد و تا رسیدن به سن بلوغ مادر، خاله ها و خواهرهایشان مراقب آنها خواهند بود.
این فیلم زیبای حیات وحش که توسط شبکه PBS تهیه شده را با هم می بینیم. مترجم: بهرام افتخاری.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: