رازگشایی از جنایت متهمان در دستورکار پلیس

در پی کشته شدن مردی در منطقه صبا شهر در حوالی شهرستان رباط کریم، همسر او به عنوان تنها مظنون پرونده از سوی پلیس آگاهی شهریار در غرب استان تهران دستگیر شد.
کد خبر: ۴۹۶۸۷۶

به گزارش جام‌جم، چند روز پیش مردی با مرکز فوریت‌های پلیسی 110 شهرستان شهریار تماس گرفت و از زخمی شدن مرد همسایه‌اش خبر داد.

در پی این تماس، کار آگاهان جنایی با حضور در محل حادثه ـ در منطقه صبا شهر ـ و تحقیق از همسایه‌ها متوجه شدند مرد صاحبخانه که از ناحیه پا زخمی شده بوده، از سوی همسرش و چند نفر از همسایه‌ها به بیمارستان انتقال یافته است.

با عزیمت ماموران به بیمارستان معلوم شد، مرد جوان به دلیل شدت خونریزی فوت کرده است.

در پی مرگ این مرد، موضوع به بازپرس کشیک ویژه قتل دادسرای شهریار گزارش شد و با هماهنگی قضایی جسد به پزشکی قانونی انتقال یافت و معلوم شد مرد جوان با اصابت چاقو به پایش کشته شده است. در مرحله بعدی همسر متوفی برای تحقیقات به پلیس آگاهی احضار شد.

زن جوان در بازجویی گفت: من و فرزندم در خانه بودیم. ساعات پایانی شب با شنیدن صدای بسته شدن در حیاط و کمک خواهی شوهرم از خانه بیرون آمدم. شوهرم کف حیاط افتاده بود و فریاد می‌زد. با نزدیک شدن به او دیدم یکی از پاهایش زخمی شده است.

وی اضافه کرد: سراسیمه به خیابان‌ رفتم و زنگ در خانه همسایه‌ها را زدم و از آنها کمک خواستم و بعد با اورژانس (115) تماس گرفتم و به این ترتیب شوهرم را به بیمارستان بردیم، اما تلاش پزشکان بی‌نتیجه ماند و او جان باخت. نمی‌دانم چه کسی و با چه انگیزه‌ای شوهرم را کشته است.

در پی اظهارات این زن، ماموران به تحقیق از همسایه‌ها پرداختند و متوجه شدند، مرد کشته شده و همسرش با هم مشاجره و اختلاف داشته‌اند. حتی شب حادثه آنها صدای مشاجره‌ و ناله‌های مرد همسایه را شنیده‌اند.

بنابراین گزارش، همسر مقتول به عنوان تنها مظنون پرونده در حالی بازداشت شده است که هرگونه اختلاف و مشاجره با شوهرش را انکار می‌کند. تحقیقات پلیس برای راز گشایی از این جنایت ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها