امسال بیش از یک میلیون برگ جریمه برای رانندگان با سرعت غیرمجاز صادر شد

تشدید برخورد با رانندگان متخلف در تعطیلات عید فطر

فرمانده پلیس‌راه کشور به متخلفان هشدار داد: همه خودروهایی که تجاوز به چپ داشته باشند و از خط ممتد عبور کنند بی‌هیچ استثنایی، ضمن جریمه یکصد هزار تومانی و اختصاص پنج نمره منفی به راننده، 72 ساعت توقیف می‌شود.
کد خبر: ۴۹۶۲۷۰

البته به گفته سرهنگ محمدرضا مهماندار، برخورد شدید با این نوع تخلفات فقط مخصوص تعطیلی عید فطر نیست و در واقع از این زمان آغاز می‌شود و از این پس نیز به شکل مستمر ادامه خواهد داشت.

وی تاکید کرد که برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در شهریور با رانندگانی که با خانواده‌های خود سفر می‌کنند شدیدتر است، چرا که تخلف این دسته از رانندگان جان خانواده‌هایشان را به خطر می‌اندازد.

صدور یک میلیون و 300 هزار قبض جریمه در سال 91

فرمانده پلیس راه کشور گفت: امسال یک میلیون و 300 هزار قبض جریمه در جاده‌های کشور برای تخلف سرعت غیرمجاز صادر شده است، از سوی دیگر آمارها نشان می‌دهد حدود 600 نفر بر اثر این تخلف در صحنه کشته و 4400 نفر نیز مجروح شده‌اند.

وی با اشاره به این‌که 286 هزار برگ جریمه نیز برای سبقت غیرمجاز در سال‌جاری صادر شده است، ‌افزود: در عین حال 151 هزار راننده متخلف نیز به دلیل تجاوز به چپ اعمال قانون شدند.

این در حالی است که آمارها نشان می‌دهد سبقت غیرمجاز و تجاوز به چپ در سال‌جاری جان 890 نفر را در صحنه گرفته و حدود 4200 مجروح برجای گذاشته است.

مسافران شانه خاکی، احضار می‌شوند!

فرمانده پلیس‌راه کشور خاطرنشان کرد: در عین حال خودروهایی که از شانه خاکی تردد کنند ضمن اعمال قانون احضار شده و بشدت به دلیل انسداد مسیر با آنها برخورد می‌شود.

وی تاکید کرد: این دسته از رانندگان بدانند اگر در صحنه به دلیل حجم ترافیک امکان برخورد با آنها وجود نداشته است قطعا پس از پایان تعطیلات نسبت به احضار آنها و برخورد قانونی با این افراد اقدام خواهد شد.

استقرار گروه‌های تست مواد مخدر و الکل در جاده‌ها

فرمانده پلیس‌راه کشور درباره خودروهای حمل و نقل عمومی نیز توضیح داد: گروه تست مواد مخدر و الکل در جاده‌های کشور مستقر شده‌اند و تمامی خودروهای حمل و نقل عمومی شامل بار و مسافر که نسبت به تجاوز به چپ یا سبقت غیرمجاز اقدام کنند ضمن اعمال قانون، توقیف وسیله نقلیه و ثبت در سوابق راننده و انجام تست مواد مخدر، روانگردان و الکل برابر هماهنگی صورت گرفته با سازمان راهداری در صدور مجوز تردد آنها نیز تجدیدنظر می‌شود.

برخورد با یک میلیون راننده بی‌کمربند

فرمانده پلیس‌راه کشور با اشاره به این‌که برخورد با صحبت با تلفن همراه در حال رانندگی و نبستن کمربند ایمنی نیز به طور جدی در دستور کار ماموران پلیس‌راه کشور قرار دارد، تصریح کرد: بر این اساس در سال جاری با حدود 90 هزار راننده به دلیل صحبت با تلفن همراه در حین رانندگی و یک میلیون و صد هزار راننده نیز به دلیل استفاده نکردن خود یا سرنشینان خودرو از کمربند ایمنی برخورد شده است.

وی با اشاره به این‌که حدود 85 هزار دستگاه خودرو در سال‌جاری توقیف شده است، گفت: در عین حال حدود 58 هزار موتورسیکلت نیز در جاده‌های کشور توقیف شده و گواهینامه حدود 6500 راننده متخلف نیز که میزان نمره منفی آنها به بیش از 30 نمره رسیده‌ است ضبط شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها