شهادت مامور پلیس در عملیات رهایی گروگان

یکی از ماموران رهایی گروگان پلیس استان فارس طی درگیری با شرور تحت تعـقیـــب با شلیــک گلوله به شهادت رسید.
کد خبر: ۴۹۵۷۳۴

به گزارش مهر، در آخرین ساعات روز یکشنبه، در پی اطلاع ماموران از وجود اشرار گروگانگیر در ساختمانی، نیروهای رهایی گروگان یگان ویژه پاسداران استان فارس بسرعت خود را به محل رساندند.

با توجه به اطلاعات پلیسی در ارتباط با حضور مجرمان مسلح در یکی از طبقات ساختمان و تیراندازی‌های مداوم آنها به مردم و پلیس، تخلیه ساختمان‌های مجاور در اولـویت کار قرار گرفت.با محاصره محل، دو نفر از اشرار قصد فرار از محاصره پلیس را داشتند که از سوی گروه‌های عملیاتی یگان ویژه استان فارس دستگیر شدند. در تحقیق از دو تبهکار دستگیر شده معلوم شد،سرکرده اشرار مسلح در طبقه آخر ساختمان مخفی شــده و به سوی ماموران حاضر در محل شلیک می‌کند.

بنا بر این گزارش، پس از 9 ساعت درگیری و تیراندازی، ماموران در عملیاتی ضربتی، موفق به هلاکت شرور نامدار استان فارس شدند که سوابق بسیاری همچون اخاذی‌های گسترده، درگیری‌های مسلحانه با ماموران و... دارد. در این درگیری مسلحانه که تا ساعات اولیه بامداد روز دوشنبه ادامه داشت، یکی از ماموران، با اصابت گلوله از ناحیه پا زخمی شده و در ادامــه گروهبــان یکم نجف شوری با اصابت گلوله به قلبش به شهادت رسید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها