جام جم آنلاین: قیمت های نفت روز چهارشنبه 29 سپتامبر پس از 2 هفته افزایش سرانجام در بازارهای جهان کاهش یافت.
کد خبر: ۴۹۲۱۷
قیمت ها در آغاز روز سطح بالای خود را حفظ کرده بودند اما در بعدازظهر پس از انتشار آمار هفتگی ذخایر استراتژیک نفت و فرآورده های نفتی ایالات متحده که در میان حیرت همگان به طور قابل ملاحظه ای افزایش یافته بود ، قیمت های نفت در بازارها کاهش یافتند.
در عین حال ، شایعات مبنی بر مذاکرات دولت نیجریه با یک گروه مسلح که روز سه شنبه تهدید کرده بود از اول اکتبر در منطقه دلتای نیجر که حوزه های نفتی نیجریه در آن ناحیه واقع شده یک جنگ تمام عیار به راه می اندازد ، تا اندازه ای موجب آرامش بازار شد.
البته به نظر می رسد این آرامش ناپایدار باشد زیرا هنوز مساله بحران نیجریه مشخص نشده ، درگیری ها در عراق ادامه دارند ، مشکل شرکت نفتی یوکاس روسیه حل نگردیده است. از سوی دیگر تقاضای بازارها برای نفت رو به افزایش بوده در حالی که عرضه نفت محدود است و هر بحرانی می تواند بر عرضه نفت تاثیر بگذارد.
به گزارش رادیو بین المللی فرانسه ، روز چهارشنبه در بازار نفت لندن قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال برای تحویل در ماه نوامبر با 62 سنت کاهش 45 دلار و 83 سنت بود.
در بازار نفت نیویورک قیمت هر بشکه نفت خام پایه سبک تگزاس برای تحویل در ماه نوامبر با 39 سنت کاهش به 49 دلار و 51 سنت رسید.