اجرای پروژه‌های آبی ایران در 20 کشور جهان

سرپرست معاونت آب و آبفای وزارت نیرو از اجرای پروژه‌های آبی توسط شرکت‌های ایرانی در 20 کشور جهان در حوزه‌های مختلفی همچون آب ‌شیرین‌کن‌ها، ایجاد تاسیسات آبی و احداث سد خبر داد.
کد خبر: ۴۹۰۶۵۷

علیرضا دایمی در گفت‌وگو با مهر با اعلام این‌که ایران در احداث سد در رتبه‌های برتر جهان قرار دارد، گفت: هم‌اکنون بیش از 1200 طرح شامل سد و نیروگاه برق آبی، شبکه‌های آبیاری و زهکشی، تصفیه‌خانه، انتقال آب، آب شیرین‌کن و مواردی از این دست در کشور در حال اجراست.

سرپرست معاونت آب و آبفای وزارت نیرو از اجرای پروژه‌های آبی در 20 کشور جهان توسط شرکت‌های ایرانی خبر داد و اظهار کرد: تجربه‌های خوبی در خصوص استفاده از آب‌های شور در کشور ما وجود دارد. در حال حاضر به صورت کلی 160 پروژه احداث سد در کشور وجود دارد که 110 مورد آن جزو سدهای مهم و بزرگ محسوب می‌شود. همچنین قرار است ساخت بیش از 66 سد در سال جاری و ابتدای سال 92 در قالب طرح‌های مهر ماندگار به پایان برسد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها