ساخت بزرگ‌ترین اسکله‌ی تفریحی کشور در بوشهر

معاون سرمایه‌گذاری و طرح‌های اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری استان بوشهر گفت: بزرگ‌ترین اسکله‌ی تفریحی کشور در بوشهر ساخته می‌شود.
کد خبر: ۴۸۸۶۲۶

"قاسم خواجه" گفت: پس از برگزاری همایش ملی خلیج فارس، برگزاری نمایشگاه و جشنواره‌ی توانمندی‌های دریایی در حوزه‌ی گردشگری، تشکیل کارگروه گردشگری دریایی و انتخاب استان بوشهر به‌عنوان قطب گردشگری دریایی در کشور، اعتبار اولیه‌ای حدود سه‌میلیارد و 700میلیون تومان برآورد شد تا بزرگ‌ترین اسکله‌ی تفریحی کشور ساخته شود.

وی با اشاره به این‌که پیمانکار ساخت این اسکله انتخاب شده و اکنون کار در مرحله‌ی تجهیز کارگاه است، ادامه داد:‌ این اسکله‌ی تفریحی 220 متر طول و 15 متر عرض دارد و با شمع فلزی و عرصه‌ی چوبی ساخته خواهد شد.

به گفته‌ی او، امسال برای فاز نخست این پروژه، قراردادی با اعتبار یک‌میلیارد و 600میلیون تومان بسته شده است.

خواجه همچنین اظهار کرد: در این اسکله‌ی تفریحی، امکان پیاده‌روی‌، ماهی‌گیری، جت‌اسکی،‌ استفاده از رستوران و بوفه و نیز پهلو گرفتن قایق‌های تفریحی فراهم خواهد بود.

او ادامه داد: برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شده است تا حدود 90 متر از اسکله در طول شش‌ماه به پایان برسد. مقامات استان نیز برای تأمین اعتبار قول مساعد داده‌اند. به این ترتیب تلاش می‌کنیم تا پایان سال آینده، این پروژه تکمیل شود.

به گفته‌ی خواجه، استانداری بوشهر و سازمان میراث فرهنگی و گردشگری پیگیری می‌کنند تا اسکله‌ی تفریحی بوشهر در کنار دیگر پروژه‌های بزرگ کشور در فهرست مهر ماندگار قرار گیرد. (ایسنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها