جام جم آنلاین: ارتش امریکا با صدور بیانیه ای اعلام کرد روز دوشنبه 20 سپتامبر در جریان یک درگیری در ایالت پکتیا در جنوب شرقی افغانستان 2 سرباز امریکایی کشته شدند.
کد خبر: ۴۸۵۸۲
به گزارش شبکه تلویزیونی CNN ، در جریان درگیری نیروهای نظامی امریکایی و افغان با اعضای القاعده و شبه نظامیان طالبان در ایالت پکتیا 2 سرباز امریکایی به قتل رسیدند. در این درگیری 2 سرباز امریکایی و 6 سرباز افغانی نیز مجروح شدند.
سربازان مجروح به پایگاه نظامی امریکایی سالرنو در 200 کیلومتری جنوب کابل منتقل گردیدند. در عین حال ، درگیری هایی میان نیروهای امریکایی و شبه نظامیان طالبان در ایالت اورازگان و ایالت زابل رخ داده اند.
به گفته وزارت دفاع امریکا از هنگام جنگ افغانستان تاکنون 137 سرباز امریکایی در جریان عملیات نظامی در این کشور به قتل رسیده اند.