چهره‌ها و حادثه‌ها

فقط 5 ـ 4 ساعت تا کما فاصله داشتم

محسن امیریوسفی متولد 1350 آبادان است. این کارگردان سینمای ایران، ‌با فیلم «خواب تلخ» معروف شد و بعد از آن، با اکران «آتشکار» به شهرت بیشتری رسید. امیریوسفی، چندماه پیش دچار بیماری‌ای شد که او را چند روزی روانه بیمارستان کرد.
کد خبر: ۴۸۴۱۱۰

او در این‌باره می‌گوید: ابتدا فقط سر درد‌هایی بود که هیچ توجهی به آنها نداشتم تا این‌که چندی قبل، پس از نمایش مستند «کهریزک، چهار نگاه» از سفر بازگشتم و سر درد‌هایم باعث شد که با اصرار آقای دکتر امید روحانی ـ بازیگر، منتقد سینما ـ یک ام.آر.آی از سرم انداختم و آزمایش خون هم دادم که باز هم این عکس و آزمایش هیچ چیزی را نشان نداد.

آقای روحانی باز هم پیگیری کردند و در عکس ام.آر.آی مجدد مشخص شد که گرفتگی عروق مغزی دارم و سپس خودم به بیمارستان آمدم.

جالب است که دکترها می‌گفتند اگر این تشخیص و پیگیری 5 -4ساعت دیرتر انجام می‌شد، احتمالا به کما می‌رفتم چرا که یک لخته خونی در رگ‌هایم ایجاد شده بود.

طبق آزمایش‌هایی که داده‌ام، دکتر‌ها گفته‌اند که خوشبختانه مشکل خاصی نیست. آنها می‌گویند لختگی خون حاصل فشار‌های عصبی است که متاسفانه این فشار‌ها بر روی بسیاری از همکاران‌ ما وجود دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها