یکی از متهمان قصد داشت در قبال پس دادن اسناد 4 میلیاردتومانی مالباخته، مبلغ 200 میلیون تومان اخاذی کند

دزد‌ها از مالباخته‌ها اخاذی می‌کردند

دزد حرفه‌ای که پس از سرقت خودروهای مردم در کرج و تهران، با همدستی یکی از دوستانش از مالباخته‌ها برای پس دادن اموالشان اخاذی می‌کرد، همراه همدستش دستگیر شد. این سارق در قبال پس دادن اموال میلیاردی یکی از مالباخته‌ها، قصد اخاذی 200 میلیون تومانی را داشت که موفق نشد.
کد خبر: ۴۸۳۹۰۰

به گزارش «جام‌جم»، چندی پیش ماموران کلانتری 128 تهران‌نو هنگام گشتزنی در بلوار ابوذر به یک دستگاه خودروی ریو با دو سرنشین که سرعت زیادی داشت، ظنین شدند. ماموران به راننده اخطار دادند خودرو را متوقف کند، اما راننده ادامه مسیر داد.

ماموران در ادامه تعقیب و گریز، خودروی ریو را با یک سرنشین توقیف و مرد جوان را به کلانتری منتقل کردند. این مرد در بازجویی مقدماتی ادعا کرد به عنوان مسافر، سوار این خودرو شده اما در میانه راه در پی تعقیب خودرو توسط پلیس، راننده با جا گذاشتن وی در خودرو، متواری شده است.

خودروی توقیفی مسروقه بود

در پی اظهارات متناقض متهم، پرونده برای تحقیقات به پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران فرستاده شد.

ابتدا در استعلام از سامانه راهنمایی و رانندگی و شناسایی هویت مالک اصلی خودرو، معلوم شد این خودرو چهاردهم بهمن سال گذشته از مقابل پارکینگ یک مجتمع مسکونی سرقت شده است. در ادامه مالک خودرو برای تحقیقات به پلیس آگاهی انتقال یافت.

مالباخته با اشاره به نحوه سرقت خودرو گفت: روز حادثه با خودرو از پارکینگ مجتمع خارج شدم و در حالی که خودرو روشن بود، در پارکینگ مجتمع را بستم اما وقتی به خیابان آمدم، دیدم مردی سوار خودرویم شده و در حال دور شدن از آنجاست.

وی اضافه کرد: موضوع سرقت را بلافاصله به پلیس اطلاع دادم. پس از چند روز مردی با من تماس گرفت و با دادن شماره حساب بانکی، خواست برای تحویل گرفتن خودرویم 200 هزار تومان به آن حساب واریز کنم.

مالباخته یادآور شد: پول را واریز کردم اما خبری از خودرو نشد. مرد غریبه تهدیدم کرد اگر ماجرا را به پلیس اطلاع دهم، خودرویم را پس نمی‌دهد و من همچنان به پس گرفتن خودرو امیدوار بودم که متوجه شدم پلیس خودرویم را پیدا کرده است.

در پی اطلاعات به دست آمده، ماموران در استعلام از بانک، هویت صاحب حساب را که یک زن بود، شناسایی و وی را به پلیس آگاهی احضار کردند.

امانت دادن کارت عابربانک دردسرساز شد

این زن ادعا کرد مردی که خودروی شاکی را دزدیده، نمی‌شناسد، اما درباره کارت اعتباری بانکی‌اش گفت: یک روز به عنوان مسافر سوار خودرویی شدم. راننده با ادعای این که قرار است پولی به حسابش واریز شود اما کارت اعتباری بانکی خود را در خانه جا گذاشته است، کارت مرا امانت گرفت.

وی اضافه کرد: راننده بعد از برداشت پول از یک بانک، با اصرار خواست کارت اعتباری بانکی‌ام را یک روز به او امانت دهم، اما روز بعد کارتم را نفرستاد و تلفن همراهش نیز خاموش بود. من هم حسابم را مسدود کردم.

با اطلاعاتی که این زن در اختیار پلیس قرار داد، ماموران با بررسی دوربین مداربسته بانک، شماره پلاک خودرو و تصویر برداشت‌کننده پول را به دست آوردند. در مرحله بعد معلوم شد، تصویر به دست آمده متعلق به همان مرد مسافری است که از سوی پلیس دستگیر شده و راننده خودرو نیز برادر اوست.

به این ترتیب متهم به نام رضا دوباره بازجویی شد و سرانجام به اخاذی از شاکی اعتراف کرد.

اعتراف به همدستی با یک دزد خودرو

متهم با اشاره به نحوه اخاذی‌اش گفت: یکی از دوستانم به نام احسان دو دستگاه خودروی پژو و ریو دزدیده بود و با دادن شماره تلفن مالکان آنها، از من ‌خواست در قبال پس دادن خودروها، از صاحبانشان اخاذی کنم.

متهم اضافه کرد: برای این که ردی از خود برجای نگذارم، با خودروی برادرم مسافرکشی می‌کردم و با جلب اعتماد مسافران، کارت اعتباری بانکی آنها را می‌گرفتم و فرار می‌کردم. سپس شماره کارتشان را در اختیار صاحبان خودروهای دزدیده شده قرار می‌دادم تا پول‌ها را به آن حساب واریز کنند. در قبال این کار، از احسان دستمزد می‌گرفتم.

در پی اظهارات مرد اخاذ، همدست او نیز تحت تعقیب قرار گرفت و چند روز پیش متهم فراری در خیابان 15 متری افسریه شناسایی و دستگیر شد.

متهم با انتقال به پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران در بازجویی اعتراف کرد به کمک همدستش رضا، از صاحبان خودروهای مسروقه اخاذی کرده است.

وی درباره نحوه سرقت خودرو‌ها گفت: هنگام پرسه زدن در خیابان، با دیدن خودروهای روشن مقابل پارکینگ مجتمع‌ها، آنها را سرقت می‌کردم.

متهم افزود: سپس مشخصات صاحبان خودرو‌ها را به دوستم می‌دادم و او نیز در قبال پس دادن خودرو‌ها، از صاحبانشان اخاذی می‌کرد. تاکنون چند خودرو را به این شیوه سرقت و از صاحبانشان اخاذی کرده‌ایم.

کشف یک خودروی مسروقه دیگر

در حالی که تحقیقات از متهمان برای مشخص شدن دیگر جرایمشان ادامه داشت، ماموران اطلاع یافتند یک خودروی تویوتا در یکی از محله‌های شهر رها شده است. با انتقال این خودرو به پارکینگ پلیس، ماموران پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران در استعلام از سامانه راهنمایی و رانندگی متوجه شدند این خودرو نیز دزدی بوده و روز‌های پایانی فروردین امسال از محله‌ای در کرج سرقت شده است. در ادامه مالک خودرو به پلیس آگاهی احضار شد.

دزد، قصد اخاذی 200 میلیونی داشت

صاحب خودروی تویوتا با اشاره به ماجرای سرقت خودرویش گفت: روز حادثه در حال بستن در پارکینگ منزل بودم که متوجه سرقت خودرویم شدم و موضوع را به پلیس گزارش دادم.

وی اضافه کرد: چند روز بعد از سرقت خودرویم، مردی در تماس با من، در قبال پس دادن خودرو و اموال داخل آن که شامل اسناد و مدارک چند ملک به ارزش 4 میلیارد تومان بود، خواست 200 میلیون تومان به حسابش واریز کنم. بلافاصله موضوع را به پلیس آگاهی کرج اطلاع دادم اما در ادامه مرد سارق به اوضاع ظنین شد و دیگر با من تماس نگرفت.

در پی اطلاعات این شاکی، متهم ـ احسان ـ دربازجویی مجدد اعتراف کرد خودروی این شهروند کرجی را نیز دزدیده اما موفق به اخاذی نشده و سند‌ها و مدارک شاکی را به یکی از دوستانش سپرده است.

در مرحله بعدی این متهم نیز دستگیر و اموال شاکی از خانه او کشف و تحویل مالباخته شد.

سرهنگ محمد اشراقی، رئیس پلیس پایگاه ششم آگاهی تهران در این باره گفت: با اعتراف متهمان، آنها با قرار قانونی روانه زندان شدند. تحقیقات تکمیلی برای مشخص شدن دیگر جرایم متهمان ادامه دارد.

وی افزود: افرادی که از سوی سارقان مورد اخاذی قرار گرفته‌اند، برای شکایت از آنها به پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران مراجعه کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها