تولید2 هزار تن مرغ بدون آنتی‌بیوتیک در گیلان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از تولید 2 هزار تن مرغ بدون آنتی‌بیوتیک در این استان خبر داد.
کد خبر: ۴۸۱۸۵۸

"اردشیر روحی" در نخستین جلسه کارگروه کشاورزی سازمان فراگیر مشاوران جوان گیلان اظهار کرد: گیلان دومین استان کوچک کشور محسوب می‌شود و متراکم‌ترین استان به لحاظ جمعیتی است.

وی اراضی کشاورزی گیلان را بسیار محدود عنوان کرد و افزود: تنها 30 درصد اراضی گیلان قابل کشاورزی است.

روحی با اشاره به تولید 45 نوع محصول در گیلان، تصریح کرد: محصولات تولیدی گیلان از بهترین کیفیت برخوردارند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان بهترین عسل تولیدی کشور را مربوط به این استان دانست و خاطرنشان کرد: 350 نوع گیاه دارویی در گیلان تولید می‌شود.

وی گیلان را استان کشاورزی توصیف کرد و گفت: 238 هزار هکتار از اراضی گیلان شالیزار است.

روحی با تاکید بر تولید محصولات ارگانیک، بیان کرد: برنج ارگانیک در بعضی از نقاط گیلان کشت می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از تولید دو هزار تن مرغ بدون آنتی‌بیوتیک در این استان خبر داد و ابراز کرد: بخشی از مشکلات کشاورزی در گیلان مربوط به سم و کود است و بسیاری از سرطان‌های روده و معده از این امر ناشی می‌شود.

وی بر کاهش استفاده از کود شیمیایی و سم در مزارع گیلان تاکید کرد و یادآور شد: سال‌های گذشته برای ایجاد زیرساخت‌های کشاورزی در استان تلاش‌های بسیاری شده است.

روحی با اشاره به وجود 12 هزار هکتار آب‌بندان در گیلان، اذعان کرد: سالانه بالغ بر 600 میلیون متر مکعب آب می‌توان از آب‌بندان‌ها استحصال کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان احیای آب‌بندان‌های استان را نیازمند 100 میلیارد تومان اعتبار دانست و تصریح کرد: سال گذشته 10 هزار هکتار کانال بتنی در استان احداث شده است.

وی خواستار گسترش کشت ترکیبی در استان شد و اظهار کرد: بیش از 3 هزار هکتار زمین در جوار مزارع گیلان است و باید از آن استفاده بهینه شود.

روحی با اشاره به تقویت تولید و ایجاد اشتغال در بخش کشاورزی، بیان کرد: امسال 164 میلیارد تومان برای اجرای طرح‌های کشاورزی در گیلان اختصاص پیدا کرده است.(فارس)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها