شاهراه اطلاعاتی بزرگ‌تر می‌شود

موسسه سیسکو سیستمز در گردهمایی سالانه خود اعلام کرد: سال 2016 ترافیک اینترنت 4برابر خواهد شد و به رقم 3/1 زتابایت خواهد رسید. یک زتابایت برابر است با 1 و 21 صفر جلوی آن یا یک‌میلیارد گیگابایت.
کد خبر: ۴۸۱۸۱۵

براساس این پیش‌بینی، این میزان داده در شبکه‌های عمومی و خصوصی دست به دست خواهد شد. علت اصلی این رشد را می‌توان در یک چیز جستجو کرد: میزان روزافزون استفاده از دستگاه‌هایی که قابلیت اتصال به اینترنت را دارند. از رایانه‌ها‌ی دسکتاپ و نت‌بوک‌ها گرفته تا تبلت‌ها و تلفن‌های هوشمند، امروزه همگی به اینترنت متصل هستند.

با توجه به زمینه فعلی اینترنت، امکان ارسال و مشاهده ویدئو بسیار ساده‌تر شده و رو به افزایش است. براساس آمار موجود، میزان اتکا به اینترنت فزونی یافته و نیاز به اتصال سریع و مداوم هر دستگاه به اینترنت بیشتر و بیشتر می‌شود.

3/1 زتابایت ترافیکی که سالانه در سال 2016 تبادل خواهد شد، برابر است با انتقال 38 میلیون دیسک DVD در ساعت. این میزان 10 برابر نسبت به 121 اگزابایت تولید شده در سال 2008 بیشتر است. گفتنی است از سال 1984 تاکنون، تنها 2/1 زتابایت اطلاعات در اینترنت تولید شده است.

9/18 میلیارد

تعداد اتصالات شبکه در سال 2016 به رقم 9/18 میلیارد اتصال خواهد رسید. یعنی هر فرد بیش از 5/2 دستگاه متصل به اینترنت خواهد داشت. این اتصالات تنها به تلفن‌های همراه و گجت‌های قابل حمل منحصر نمی‌شود و بخش عمده‌ای از آن را اتصالات ماشین به ماشین (M2M) تشکیل می‌دهد.

81درصد

در سال 2016، رایانه‌های شخصی بیش از 81درصد ترافیک اینترنت را تولید خواهد کرد. این رقم سال گذشته 94 درصد بوده است.

34مگابیت بر ثانیه

تعداد کاربران اینترنت در سال 2016 به 45 درصد جمعیت جهان خواهد رسید. کاربران تجاری اینترنت از 6/1 میلیارد به 3/2 میلیارد افزایش خواهد یافت. همچنین متوسط سرعت اینترنت در جهان به 4 برابر 9مگابیت برثانیه‌ فعلی خواهد رسید. سرعت بیشتر اینترنت، تجربه بهتری برای کاربر ایجاد می‌کند.

5/1 میلیارد

استفاده‌کنندگان ویدئو در اینترنت طی 4 سال‌ آینده 2 برابر شده و از 792میلیون کاربر در سال 2011 به 5/1میلیارد کاربر خواهد رسید و این، میزان ترافیک اینترنت جهانی را با رشد زیادی مواجه خواهد کرد.

ثبت هر ثانیه

در سال 2016، هر ثانیه 2/1 میلیون دقیقه فیلم ویدئویی در اینترنت پخش خواهد شد؛ این یعنی 833 روز یا بیش از 2 سال. سال 2016 ویدئوهای اینترنتی بیش از 86 درصد ترافیک این شبکه را اشغال خواهد کرد.

9/218 میلیون

کنفرانس‌های ویدئویی از طریق رایانه در سال 2016 به 9/218 میلیون در سال خواهد رسید. این رقم سال 2011 تنها 4/36 میلیون تخمین‌زده شده بود.

8/10 اگزابایت

ترافیک اینترنتی موبایل با نموداری توانی در حال رشد است و سال 2016 به 8/10 اگزابایت در ماه یا 130 اگزابایت در سال خواهد رسید. این یعنی طی 4 سال ترافیک تولیدی توسط دستگاه‌های موبایل 18 برابر خواهد شد.

بیش از 50 درصد

در سال 2016 بیش از نیمی از جهان از طریق اتصالات وای‌فای به اینترنت متصل خواهد شد و اپراتورهای سرویس‌دهنده اینترنتی، وای‌فای را کم‌کم جایگزین دیگر راه‌حل‌های ارائه اینترنت پرسرعت خواهد کرد.

12گیگ در ماه

سال 2011 میزان ترافیک تولیدشده توسط هر کاربر در ماه، رقمی معادل 12 گیگابایت بود که در سال 2016 به 32 گیگابایت خواهد رسید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها