به گزارش ایسنا، مسعود محمدیان افزود: به جای زراعت و باغبانی در این مناطق، پرورش آبزیان و کشت محصولات گلخانهای و همچنین دامپروری مجاز است و برای این کار آب مورد نیاز نیز تأمین شده است.
وی با بیان این که در زمینه اجرای روشهای نجات دریاچه ارومیه باید از روشهای خودسرانه پرهیز کرد، گفت: در زمینه دریاچه ارومیه باید رویه واحدی اتخاذ شده و از تکروی پرهیز کرد و این موضوع به صورت دستورالعمل ابلاغ شده است.
محمدیان یادآور شد: با توجه به شرایط دریاچه ارومیه، برای نجات آن، 24 راهکار در 5 محور و در قالب بستههای مشخص برای وزارت نیرو، محیط زیست و وزارت جهاد کشاورزی اعم از بهینهسازی مصرف آب در بخش کشاورزی تعریف شده است.
وی با بیان این که 60 درصد اعتبار فعلی آب در استان به نجات دریاچه ارومیه اختصاص یافته است، گفت: اصلاح الگوی کشت به صورت طرحی ملی، اصلاح و جایگزینی باغها، طرح توانمندسازی تشکلها و تدوین الگوی بهنگامسازی مصرف آب ازجمله اولویتهای جهاد کشاورزی در مناطق حاشیه دریاچه ارومیه است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم