کشف یک میلیاردی تجهیزات پزشکی قاچاق در مشهد

رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی از کشف 149 هزار و 626 قلم انواع تجهیزات پزشکی به ارزش یک میلیارد ریال در مشهد خبرداد.
کد خبر: ۴۷۹۷۲۱

به گزارش معاونت اجتماعی پلیس آگاهی ناجا، سرهنگ بیدمشکی در این باره گفت: درپی گزارشی مبنی بر این‌که فردی با اخلال در نظام تولید، در زمینه عرضه انواع تجهیزات پزشکی خارجی قاچاق در سطح شهر مشهد فعالیت گسترده‌ای دارد،موضوع در دستور کار پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: کارآگاهان با تعقیب و گشت‌های نامحسوس پلیسی، محل انبار کالاها را در مشهد شناسایی و با همکاری 2 تیم عملیاتی از ماموران پلیس اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز و اداره مبارزه با جرایم اقتصادی، در اقدامی غافلگیرانه آن را بازرسی کردند.

بیدمشکی خاطرنشان کرد: در بازرسی از انبار تعداد 149 هزار و 626 قلم انواع تجهیزات پزشکی خارجی از جمله انواع سرنگ، ماسک، دستکش جراحی و همچنین مقدار قابل توجهی الکل اتانول در بطری‌های 4 و یک لیتری در مجموع به ارزش یک میلیارد ریال کشف و ضبط شد.

در این رابطه 2 متهم دستگیر و به مراجع قضایی معرفی شدند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها