خلعتبری هم در ایران فقط برای پرسپولیس بازی می‌کند

رویانیان: بازیکن مقتدر می‌خواهیم

هرچند معرفی نفرات کنار گذاشته شده از ترکیب فصل آینده پرسپولیس، واکنش‌ رسانه‌ای گسترده‌ای را همراه داشت، اما دیروز محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه هم اقدام سایت باشگاه در انتشار این فهرست را تایید و آن را خواسته مصطفی دنیزلی عنوان کرد.
کد خبر: ۴۷۸۱۸۸

مدیرعامل قرمزها در گفت‌وگو با ایسنا گفت: دنیزلی برای فصل آینده یک فهرست 14 نفری از بازیکنان مورد نظر خود را به باشگاه داده بود که 10 بازیکنی که روز گذشته از طریق سایت باشگاه اعلام شد در پرسپولیس می‌مانند. البته من از 2 هفته‌ پیش تیم خود را بسته بودم، اما بعضی از بازیکنان خسته و بعضی دیگر هم در اردوی تیم ملی بودند، به همین خاطر هنوز وقت نشده قرارداد آنها را به‌طور رسمی ثبت کنیم.

رویانیان با اشاره به انتظاراتش از بازیکنان جدیدی که به پرسپولیس اضافه می‌شوند، گفت: ما برای فصل جدید شرایطی داریم که این شرایط را به همه بازیکنان جدید می‌گویم. همه باید همدلی و انسجام و همبستگی داشته باشند و با شخصیت قهرمانی، پیراهن پرسپولیس را بپوشند. آنها باید به من قول بدهند که در طول فصل اتحاد خود را حفظ کرده و از نام پرسپولیس دفاع می‌کنند. برای ما بازیکنی که اقتدار و غیرت نداشته باشد به هیچ دردی نمی‌خورد.

رویانیان درباره زمان بازگشت دنیزلی به تهران نیز گفت: تعجب می‌کنم که چطور برخی رسانه‌ها گفته‌اند دنیزلی ناراحت بوده و به ایران نیامده است. وقتی در ترکیه بودم، با دنیزلی دیدار کردم و خودم به او اصرار کردم که بیشتر در ترکیه بماند، چرا که ما صحبت‌های خود را در آنجا با هم انجام داده بودیم و با توجه به شرایط خانوادگی دنیزلی، از او خواستم در ترکیه بماند که او هم از من خیلی تشکر کرد.

محمد رویانیان درباره احتمال رفتن آودوکیچ به مس کرمان هم،‌ گفت: مذاکرات ما با آودوکیچ همچنان ادامه دارد. قبل از این که این بازیکن برای تعطیلات به کشورش برود، خود من به او گفتم که تو در پرسپولیس ماندنی هستی و ما تو را می‌خواهیم، اما تعجب می‌کنم که چطور برخی از روزنامه‌‌ها صحبت‌های دیگری به نقل از او منتشر کردند. روز گذشته من با مدیر برنامه‌های آودوکیچ صحبت کردم و مذاکرات ما هنوز ادامه دارد.

وی درباره احتمال حضور خلعتبری در پرسپولیس هم گفت: او به ما تعهد داده که در ایران فقط برای پرسپولیس بازی می‌کند و منتظر هستیم وضعیت او مشخص شود. همه کارهای لازم را برای آمدن او انجام داده‌ایم و حتی از طریق خانواده خلعتبری با او مذاکره کرده‌ایم. خودم در دوبی شخصا با او صحبت کردم، البته خلتعبری به من خیلی احترام گذاشت و ما منتظریم تصمیم خود را بگیرد. ضمن این‌که ما با ادینیو و شجاع خلیل زاده هیچ مذاکره‌ای انجام نداده‌ایم.

رضا پورعالی / گروه ورزش

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها