در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش روز شنبه جام جم آنلاین به نقل لوفیگارو، شرکت اتومبیل سازی فراری نسبت به زلزلههایی که از 20 مه منطقه مودنا، زادگاهش را به لرزه درآوردند بی تفاوت نمانده و قصد دارد برای کمک به مردم این منطقه یکی نادرترین مدل هایش را از طریق یک حراج اینترنتی به فروش برساند.
شرکت فراری مدل گران قیمت 599XX Evo که قیمت پایه آن 1.3 میلیون یورو برآورد می شود را در معرض حراج قرار داده و عواید فروش را به زلزله زدگان منطقه مودنا اختصاص می دهد.
شرکت فراری پیش از این به قربانیان زلزله آبروتزو ایتالیا در سال 2009 و نیز زلزله زدگان فوکوشیما ژاپن کمک کرده بود.
مدل گران قیمت 599XX Evo که پیشرفته ترین فناوری های فراری در آن به کار رفته است همراه با لباس ها و کاسکت های فرناندو آلونسو و فیلیپه مسا رانندگان تیم فرمول یک فراری در این حراج به بالاترین قیمت پیشنهادی فروخته خواهد شد. مترجم: بهرام افتخاری.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: