دیدار رئیس رسانه ملی با آیت‌الله سیستانی

مهندس عزت‌الله ضرغامی، رئیس سازمان صداوسیما با آیت‌الله سیستانی مرجع شیعیان عراق در نجف اشرف دیدار و گفت‌وگو کرد. در این دیدار مهندس ضرغامی گزارشی از عملکرد شبکه‌های ملی و برون‌مرزی جمهوری اسلامی ایران ارائه کرد.
کد خبر: ۴۷۵۴۵۶

به گزارش واحد مرکزی خبر، آیت‌الله سیستانی با استقبال از این گزارش و دعای خیر برای همکاران رسانه ملی بر ضرورت ارائه برنامه‌های مفید، قانع‌کننده و مورد پسند برای مردم تاکید کرد.

در این دیدار مسائل مهم فکری، نحوه تبلیغ معارف اسلامی و شیوه‌های کارآمد و وحدت‌آفرین در جهان اسلام بررسی شد.

آیت‌الله سیستانی با اشاره به تبلیغات مسموم شبکه‌های غربی و ضداسلامی و همچنین شبکه‌های تفرقه‌افکن در جهان اسلام بر ضرورت مقابله موثر با آنان تاکید کرد و مسوولیت سازمان صداوسیما در این عرصه بویژه جذب و آگاهی‌بخشی به جوانان را سنگین دانست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها