فضای کتابخانه‌ای کهگیلویه و بویراحمد جان می‌گیرد

مدیرکل کتابخانه های کهگیلویه و بویراحمد گفت: با تکمیل شش باب کتابخانه، چهارهزار و 800 متر مربع مربع به فضای کتابخانه ای کهگیویه و بویراحمد افزوده می شود.
کد خبر: ۴۷۴۶۰۵

"نادر حسینی" مدیرکل کتابخانه های کهگیلویه و بویراحمد با اعلام برنامه‌ریزی برای افزایش فضای کتابخانه‌ای در کهگیلویه و بویراحمد، گفت: این پروژه ها که از مصوبات سفر دور سوم و چهارم رئیس جمهور و هیئت دولت به این استان هستند در شهرستان‌های بویراحمد، کهگیلویه، بهمئی و چرام قرار دارند و تا امروز بیش از 40 درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند.

حسینی همچنین افزود: در صورت تامین اعتبار لازم، این کتابخانه ها در سال آینده به بهره برداری می رسند.

مدیرکل کتابخانه‌های کهگیلویه و بویراحمد همچنین از راه اندازی شبکه کتابخوانان حرفه ای با هدف ارتقای سطح مطالعه مفید در استان خبرداد و افزود: شبکه کتابخوانان حرفه ای نخستین شبکه اجتماعی کتاب محور در ایران به شکل دیجیتال است.

وی با اشاره به راه اندازی این سایت در استان کهگیلویه و بویراحمد همزمان با سراسر کشور افزود: هدف از این شبکه وجود فضایی مجازی برای بحث وتبادل نظر در مورد کتاب، نویسندگان، ناشرین وکلیه علاقه مندان عرصه کتاب وکتابخوانی است.(مهر)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها