"نادر حسینی" مدیرکل کتابخانه های کهگیلویه و بویراحمد با اعلام برنامهریزی برای افزایش فضای کتابخانهای در کهگیلویه و بویراحمد، گفت: این پروژه ها که از مصوبات سفر دور سوم و چهارم رئیس جمهور و هیئت دولت به این استان هستند در شهرستانهای بویراحمد، کهگیلویه، بهمئی و چرام قرار دارند و تا امروز بیش از 40 درصد پیشرفت فیزیکی داشتهاند.
حسینی همچنین افزود: در صورت تامین اعتبار لازم، این کتابخانه ها در سال آینده به بهره برداری می رسند.
مدیرکل کتابخانههای کهگیلویه و بویراحمد همچنین از راه اندازی شبکه کتابخوانان حرفه ای با هدف ارتقای سطح مطالعه مفید در استان خبرداد و افزود: شبکه کتابخوانان حرفه ای نخستین شبکه اجتماعی کتاب محور در ایران به شکل دیجیتال است.
وی با اشاره به راه اندازی این سایت در استان کهگیلویه و بویراحمد همزمان با سراسر کشور افزود: هدف از این شبکه وجود فضایی مجازی برای بحث وتبادل نظر در مورد کتاب، نویسندگان، ناشرین وکلیه علاقه مندان عرصه کتاب وکتابخوانی است.(مهر)
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد