مردم انگلیس:

قصاب بحرین نباید در ضیافت ملکه حضور یابد

مردم انگلیس با برپایی تظاهراتی در مقابل کاخ ملکه انگلیس تاکید کردند: قصاب بحرین به علت کشتار مردم انقلابی نباید در ضیافت ملکه حضور پیدا کند.
کد خبر: ۴۷۴۵۵۸

به گزارش واحد مرکزی خبر، پادشاهان  شماری از کشورهای جهان دیروز در کاخ باکینگهام انگلیس گردهم آمدند تا در مراسم شصتمین سالروز تاجگذاری مکله الیزابت انگلیس شرکت کنند اما در بیرون از ساختمان کاخ ، شماری از مردم در اعتراض به حضور برخی از میهمانان این مراسم و ضیافت، تظاهرات کردند زیرا به گفته آنها این افراد دستشان به خون انسان‌ها آلوده است.

هدف اصلی این اعتراضات،  پادشاه بحرین بود که در این مراسم شرکت داشت.رژیم بحرین به نقض حقوق بشر در تظاهرات مردمی چندماه گذشته متهم است.

یکی از تظاهرکنندگان گفت: دعوت از پادشاه بحرین برای شرکت در این مراسم اشکال دارد چراکه رژیم وی به نقض شدید و گسترده حقوق بشر سرگرم است، در یک سال گذشته دستکم 50 معترض سیاسی در بحرین کشته،1500 نفر دستگیر و در حملات نیروهای امنیتی بحرین به مردم حدود 2 هزار نفر زخمی شده اند.

پزشکان و پرستاران نیز به دست نیروهای امنیتی حکومت بحرین کتک خورده یا شکنجه شده اند. اینکه پادشاه بحرین در کاخ باکینگهام یا قلعه ویندسور حضور داشته باشد کاملاً اشتباه است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها