به گزارش جامجم، چند روز پیش مردی با حضور در شعبه 11 بازپرسی دادسرای ناحیه 2 تهران علیه مردی به اتهام سرقت پولهایش شکایت کرد. شاکی که عمدهفروش موادغذایی است، گفت: مردی در تماس تلفنی خود را مغازهدار معرفی کرد و سفارش مواد غذایی داد. از او خواستم ابتدا پول را به حسابم واریز کند، تا کالای موردنظرش را به نشانی او ارسال کنم. وی اضافه کرد: مرد خریدار از من خواست به دلیل این که حساب بانکیاش ارزی است، پول را از طریق دستگاه خودپرداز به حسابم واریز کند. شاکی با اشاره به سرقت پولهایش گفت: وقتی مقابل دستگاه خودپرداز قرار گرفتم، خریدار با تلفن همراه من تماس گرفت و خواست زبان دستگاه را تغییر دهم تا او ارز را به پول ایرانی تبدیل و به حسابم واریز کند. من هم طبق خواستهاش عمل کردم.
وی یادآور شد: دقایقی بعد در بررسی حسابم متوجه شدم، چند میلیون تومان از موجودیام سرقت شده است. بلافاصله با تلفن همراه مرد خریدار تماس گرفتم که خاموش بود. در بررسی از بانک نیز متوجه شدم او پولهایم را به یک کارت اعتباری بانکی مسروقه واریز و سپس برداشت کرده است.
در پی این شکایت، پروندهای تشکیل و تحقیق پلیس در این باره آغاز شد. جستجو در این ارتباط ادامه داشت تا این که افراد دیگری نیز با حضور در مرکز پلیس، شکایتهای مشابهی را مطرح کردند. در بررسی این پروندهها معلوم شد مرد مرموز به شیوهای مشابه مردم را فریب داده و پولهایشان را سرقت کرده است. بنا بر این گزارش، جستجوی ویژه پلیس برای دستگیری خریدار مرموز که میلیونها تومان از حساب مالی مغازهداران سرقت کرده است، ادامه دارد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم