«رادیو هفت» با پاسداشت مقام مادر می‌‌آید

پخش سری جدید برنامه «رادیو هفت» از روز شنبه ـ 23 اردیبهشت ماه ـ همزمان با روز میلاد دختر نبی اکرم و روز مادر روی آنتن شبکه آموزش می‌رود.
کد خبر: ۴۷۲۷۱۸

منصور ضابطیان کارگردان و یکی از تهیه‌کنندگان این برنامه با بیان این خبر به «جام‌جم» گفت: روز شنبه سری جدید رادیو هفت پخش می‌شود و این برنامه در اولین روز پخش به مناسبت روز مادر بخش‌هایی مربوط به این مناسبت را تهیه کرده است.

وی با بیان این‌که ارج گذاشتن به مقام مادر وظیفه هر فردی است، گفت: در بخشی از این برنامه ترانه‌هایی درباره مادر پخش می‌شود و هنرمندانی نیز در این برنامه برای خواندن متن‌هایی درباره مقام مادر حضور پیدا می‌کنند و در بخش دیگری نیز برخی هنرمندان با مادرانشان مهمان این برنامه می‌شوند.

مجری برنامه «رادیو هفت» درباره تغییرات این برنامه گفت: به واسطه فرم «رادیو هفت» بخش‌های برنامه دائما در حال تغییر است. در سری جدید این برنامه نیز این تغییرات ادامه دارد. وی افزود: در سری جدید از شاعران جوان دعوت کردیم که در برنامه حضور پیدا کنند و شعر‌های خود را برای بینندگان بخوانند. این شاعران بیشتراز افرادی هستند که در جشنواره‌های مختلف ملی مقام کسب کرده‌اند. یکی دیگر از بخش‌های جدید این برنامه خواندن آثار مکتوب مردم در بخشی از برنامه رادیو هفت است.

ضابطیان اضافه کرد: بخش جدید دیگری نیز در رادیو هفت اضافه شده که روایت داستان زندگی مشترک از زبان یک زوج است که اجرای این بخش نیز به عهده برزو ارجمند و همسرش پارمیس زند است و نویسندگی این بخش نیز به عهده احسان عمادی و زهرا الوندی است.

ضابطیان با اشاره به این‌که در آینده نیز قرار است ویژه برنامه‌ای به مناسبت روز فردوسی و روز خیام داشته باشیم، افزود: پرداختن به مناسبت‌های ملی و مذهبی یکی از رویکرد‌های مهم این برنامه است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها