کمی از سیاست

جنتی: دودستگی مسوولان دودستگی مردم را به دنبال دارد

آیت‌الله احمد جنتی، دبیر شورای نگهبان در مورد هماهنگی میان دولت و مجلس افزود: باید عاقل باشیم. بلوغ سیاسی ما اقتضا می‌کند اگر اختلاف نظری هم داریم تا جایی که می‌توانیم با تفاهم کار کنیم و در مقابل هم قرارنگیریم، زیرا دودستگی مسوولان، دودستگی مردم را به دنبال دارد. وی گفت: دود اختلاف‌ مسوولان به‌چشم مردم می‌رود.
کد خبر: ۴۷۱۹۶۶

دبیر شورای نگهبان در ارزیابی از نظر هیات حل اختلاف درخصوص اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانه‌ها به این پاسخ اکتفا کرد که وظیفه هیات حل اختلاف این است که نظر مشورتی به رهبر بدهد و خودش نمی‌تواند تعیین تکلیف کند که این کار انجام شود یا انجام نشود.

جنتی ادامه داد: هیات حل اختلاف نظر خود را به عنوان مشاور به رهبر معظم انقلاب پیشنهاد می‌کند و ایشان تصمیم می‌گیرند و همه‌ موضوعات این‌گونه است./‌ ایسنا

سردار جعفری: از سطح انتظار انقلاب و شهدا خیلی فاصله داریم

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، جمهوری اسلامی ایران را الگوی انقلابیون منطقه برای تحول در کشورهای اسلامی دانست و گفت: امروز چه بخواهیم و چه نخواهیم برای دنیا الگو شده‌ایم و چشم همه کشورهایی که به دنبال انقلاب و تحول و حاکم کردن اسلام هستند، به ماست تا به آنها الگو ارائه کنیم.

سردار سرلشکر محمدعلی جعفری طی سخنانی در دانشگاه جامع امام حسین(ع)، دشواری ارائه الگو به سایر کشورها را یادآور شد و افزود: ما در مرحله سوم و چهارم انقلاب اسلامی قرار داریم که مراحل مربوط به ساختن دولت اسلامی، مجموعه دولت، دستگاه‌ها و ساختن جامعه اسلامی را شامل می‌شود. وی اضافه کرد: وظیفه همه کسانی که دغدغه دین خدا و انقلاب اسلامی را دارند، این است که کار نرم‌افزاری و فکری کنند؛ گرچه این امر انتظار بالایی است، اما با ایجاد یک اراده جمعی دست‌یافتنی خواهد بود.

فرمانده کل سپاه خاطرنشان کرد: ما از سطح انتظاری که انقلاب اسلامی و شهدا برای ما تعریف کرده‌اند بسیار فاصله داریم، شهدا انتظار دارند در مسیری که آنها رفته‌اند ما نیز قدم برداریم.

فرمانده کل سپاه در بخش دیگری از سخنان خود گفت: دغدغه مشترک سپاه در عرصه‌های مختلف کمک به تحقق اهداف والای انقلاب اسلامی است که این موضوع در دانشگاه امام حسین(ع) از اهمیت بیشتری برخوردار است.

وی تاکید کرد: دانشگاه امام حسین(ع) باید دانشگاهی پیشرو و اتاق فکر باشد. سردار جعفری اضافه کرد: زحمات زیادی کشیده شده تا انقلاب اسلامی امروز به دست ما رسیده است و ما باید تلاش کنیم که اهداف این انقلاب تحقق پیدا کند. وی گفت: دانشگاه مورد نظر امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب، دانشگاهی است که دغدغه انقلاب‌اسلامی را دارد و در مسیر انقلاب پیشرو است.

فرمانده کل سپاه ادامه داد: باید اتاق‌های فکر متعدد در دانشگاه تشکیل شود تا خود را به سطح مورد نظر برسانیم. وی با یادآوری مطالبات و انتظارات رهبر معظم انقلاب از مسوولان نظام در این زمینه ابراز امیدواری کرد که بر این اساس، گام‌های موثری برداشته شود و با تشکیل اتاق‌های فکر متعدد، خود را سریع‌تر با این انتظارات تطبیق دهیم.‌/ ‌ ایرنا

وحیدی: حضور نیروهای فرامنطقه‌ای تحریک‌کننده است

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: حضور نیروهای فرامنطقه‌ای در خلیج‌فارس به نفع کشورهای منطقه نیست و این حضور بیشتر تحریک‌کننده است.

سردار احمد وحیدی افزود: نیروهای فرامنطقه‌ای حاضر در منطقه یقینا به نفع مردم کشورهای منطقه گامی‌برنمی‌دارند و حضور آنها نمی‌تواند امنیت و آرامش برای مردم به دنبال داشته باشد.

سردار وحیدی اظهار کرد: کشورهای منطقه باید با یکدیگر اتحاد داشته باشند و اجازه ندهند که کشورهای فرامنطقه‌ای با حضور در منطقه، فعالیت‌های تحریک‌کننده‌ای را در این منطقه انجام دهند.‌/ ‌ایرنا

تقدیر شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از مردم

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با صدور بیانیه‌ای از حضور گسترده، بابصیرت و هوشیارانه مردم در پای صندوق‌های رای انتخابات مرحله دوم مجلس، تقدیر کرد.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در این بیانیه آورده است: حضور مردم در انتخابات از یک سو بستر استقرار پایه‌های نظام اسلامی و از سوی دیگر بستر اجرای آموزه‌ها و احکام شرعی است و مسلما بیانات حکیمانه رهبر معظم انقلاب و لبیک به ندای ایشان و حضور پرنشاط و بابصیرت مردم در پای صندوق‌های رای، اقتدار ایران را در دور بعدی مذاکرات 1+5 به طور محسوسی افزایش خواهد داد./ ‌ایسنا

دیدار رحیمی با سیدحسن نصرالله

معاون اول رئیس‌جمهوری اسلامی ایران و دبیرکل حزب‌الله لبنان، آخرین تحولات سیاسی منطقه و مهم‌ترین مسائل بین‌المللی را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.

محمدرضا رحیمی در جریان سفر به لبنان در دیدار سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان بر بی‌اثر بودن تهدیدات رژیم صهیونیستی تاکید کرد و گفت: بی‌تردید پیروزی از آن حزب‌الله است و رژیم صهیونیستی روزبه‌روز به سقوط نزدیک‌تر می‌شود.

وی همچنین بر مواضع جدی جمهوری اسلامی ایران نسبت به حمایت همه‌جانبه از حزب‌الله و مقاومت لبنان و همچنین روند اصلاحات سوریه تاکید کرد.

سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان نیز در این دیدار ثبات و پایداری مقاومت لبنان را مورد تاکید قرار داد و از آمادگی کامل برای مواجهه با هرگونه تهدید و چالش خبر داد.

دبیرکل حزب‌الله لبنان همچنین از مواضع مستحکم جمهوری اسلامی ایران در حمایت از دولت، ملت و مقاومت لبنان قدردانی کرد.‌/‌ ایسنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها