معاون وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد:

احداث4400 سالن ورزشی در مدارس کشور

معاون تربیت‌ بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش از احداث 4400 سالن ورزشی در مدارس سراسر کشور خبر داد و گفت: تاکنون اجرای 2800 فضای ورزشی آغاز شده است.
کد خبر: ۴۷۱۸۵۵

به گزارش روز دوشنبه جام جم آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، کیومرث هاشمی در حاشیه همایش تبیین افق‌های فراروی ورزش دانش‌آموزی در جمع خبرنگاران به رویکرد جدید آموزش و پرورش در سال جدید در عرصه ورزش اشاره کرد و افزود: در این راستا ورزش صحبگاهی در مدارس سراسر کشور اجرا خواهد شد.

وی با بیان اینکه به دلیل کمبود سرانه ورزشی احداث سالن و فضاهای آموزشی در حوزه آموزش و پرورش بیش از گذشته مورد توجه قرار گرفته است، تصریح کرد: احداث سالن‌های ورزشی به چرخه ورزش دانش‌آموزی کمک کرده و در توسعه سلامت دانش‌آموزان بسیار مهم است.

هاشمی با تأکید بر اینکه امسال تحول چشم‌گیری در حوزه ورزش دانش‌آموزان اتقاق خواهد افتاد و 12 میلیون دانش‌آموز تحت پوشش این برنامه‌ها خواهند بود، اظهار کرد: در همین راستا 600 مدرسه تخصصی ورزش فوتبال در 9 رشته در 600 مدرسه ساماندهی شده است که در سال‌جاری حداقل در هر استان سه مدرسه فوتبال راه‌اندازی خواهد شد.

معاون وزیر آموزش و پرورش در خاتمه با یادآوری اینکه امسال 1000 مدرسه تخصصی ورزش در مناطق مختلف کشور ایجاد می‌شود، ادامه داد: رویکرد این وزارتخانه بیشتر به سمت ورزش‌های مادر و پایه همچون شنا، دو و میدانی و ژیمناستیک است که در این راستا امسال برای 100 مدرسه تخصصی این ورزش‌ها پیش‌بینی شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها