انتشار دو پوستر مرتبط با خلیج فارس

سرپرست اداره کل روابط عمومی و امور فرهنگی و اجتماعی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از انتشار دو پوستر مرتبط با روز ملی خلیج فارس خبر داد.
کد خبر: ۴۶۹۶۶۵

به گزارش سازمان میراث فرهنگی، مسعود شریفی، با بیان این مطلب اظهار داشت: به مناسبت روز ملی خلیج فارس، 2 پوستر با تاکید بر هویت ملی در تیراژ 20 هزار برگ منتشر شده و در سراسر کشور توزیع شده است.

وی تصریح کرد: یکی از پوسترها با موضوع خلیج فارس و محوریت هویت ملی ایرانیان در این منطقه طراحی شده است و پوستر دوم با شعار «هم‌ریشه با تاریخ، هم‌ریشه با فرهنگ» به معرفی خلیج فارس پرداخته است.

این مقام مسوول گفت: پوسترهای مذکور به تمام ادارات کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان‌ها ارسال شده تا آن‌ها نسبت به توزیع در اماکن مرتبط نظیر فرهنگسراها، رسانه‌های محلی و ... اقدام کنند.

شریفی افزود: هدف از انتشار این پوسترها گرامیداشت روز ملی خلیج فارس و اطلاع‌رسانی در خصوص این روز با اهمیت است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها