حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
خلیل حیاتمقدم در گفتوگو با فارس، درباره سرنوشت طرح اعطای تابعیت به کودکان حاصل از ازدواج مادران ایرانی با پدران خارجی گفت: این طرح روز سهشنبه پس از بازگشت از کمیته تخصصی در کمیسیون قضایی به بحث و بررسی گذاشته شد.
در این جلسه که اکثریت اعضای کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی حضور داشتند، بحث اعطای تابعیت به این کودکان بررسی شد و در نهایت توسط اعضا تصویب شد.
نماینده مردم ماهشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: مقرر شد این کودکان تا 18 سالگی از تمامی حقوق شهروندی همانند ایرانیان استفاده کنند و پس از 18 سالگی و با توجه به درخواست این افراد و همچنین نداشتن سابقه کیفری به آنها براساس رای دادگاه تابعیت تعلق خواهد گرفت.
وی ادامه داد: البته باید درنظر داشت که ازدواج پدران و مادران این فرزندان باید با رعایت ماده 1060 قانون مدنی صورت پذیرفته باشد.
عضو کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این پرسش که آیا ساز و کاری برای هویتبخشی به این کودکان در نظر گرفته شده یا خیر گفت: وزارت کشور موظف شده است برای این افراد اوراق هویت صادر کند و صادر کردن آن مشمول دریافت هزینه نخواهد بود.
حیاتمقدم در پاسخ به این سوال که اگر این کودکان از 15 تا 18 سالگی تصمیم به کار کردن بگیرند آیا مشمول قوانین کار خواهند بود یا خیر گفت: این افراد در برابر قانون کار همانند یک ایرانی خواهند بود.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....