مسی و رونالدو؛ مساوی در گل شماره 41

لیونل مسی و کریستیانو رونالدو با به ثمر رساندن چهل و یکمین گل خود در رقابت‌های لالیگا، صدرنشینی در جدول گلزنان لیگ فوتبال اسپانیا را با یکدیگر تقسیم کردند.
کد خبر: ۴۶۷۶۰۹

ستاره پرتغالی رئال مادرید در بازی شنبه شب با اسپورتینگ گیخون، با ضربه سری تماشایی چهل و یکمین گل فصل خود را به ثمر رساند تا در فاصله 5 هفته مانده تا پایان لالیگا، از رکورد 40 گل خودش در فصل گذشته پیشی بگیرد. رونالدو در 12 بازی اخیر فقط در دو بازی برابر مالاگا و والنسیا گل نزده است و جالب آن‌که رئال مادرید در هر 2 بازی مقابل حریفش با نتیجه مساوی متوقف شد. رونالدو با گلی که شنبه شب در دیدار با اسپورتینگ گیخون به ثمر رساند، رکورد فصل گذشته خود را شکست.

اما در شبی که رونالدو برای رئال مادرید گلزنی می‌کرد، مسی هم فرشته نجات بارسلونا شد و با زدن 2 گل سرنوشت‌ساز، این تیم را از شکست یک بر صفر در مقابل لوانته نجات داد. مسی با این 2 گل در رقابت‌های لالیگا 41 گله شد و مجموع گل‌های خود با پیراهن بارسا در فصل 12ـ2011 را به 62 رساند. این در حالی است که رونالدو در مجموع بازی‌های این فصل 53 گل برای رئال مادرید به ثمر رسانده است.

مسی و رونالدو شنبه هفته آینده و در دیدار ال‌کلاسیکو مقابل هم صف‌آرایی می‌کنند؛ دیداری که نتیجه آن می‌تواند علاوه بر تعیین تیم قهرمان، در معرفی عنوان آقای گلی این فصل لالیگا هم تاثیرگذار باشد.

دورتموند، یک قدم تا قهرمانی

در حساس‌ترین بازی هفته سی و یکم بوندس‌لیگا دورتموند مدافع عنوان قهرمانی در یک دیدار سخت موفق شد در حضور بیش از 61 هزار تماشاگر ورزشگاه «ولتینز آره‌نا» با نتیجه 2 بر یک شالکه را شکست دهد و یک گام دیگر به قهرمانی نزدیک شود.

در دیگر دیدار شنبه شب بایرن در زمین خود مقابل ماینتس با تساوی بدون گل متوقف شد تا امیدهایش را برای قهرمانی در رقابت‌های امسال تا حدود زیادی از دست بدهد. بایرن هفته گذشته نیز در بازی رودررو مقابل دورتموند مغلوب شده بود. به این ترتیب در فاصله 3 هفته تا پایان بوندس لیگا فاصله دورتموند و بایرن مونیخ به 8 امتیاز رسید تا طلایی‌پوشان با کسب 2 امتیاز دیگر قهرمانی خود را در رقابت‌های این فصل بوندس لیگا مسجل کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها