حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش روز یکشنبه جام جم آنلاین به نقل ازروابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، شرکت کنندگان در نخستین جلسه شورای مدیران این دانشگاه در سال جدید موافقت اصولی خود را با اجرای بخشنامه نقل و انتقال دانشجویان به محل دائم زندگی پدر و مادر آنها اعلام کردند.
این موافقت به شرط آن است که دانشجو هم در دو ترم میهمانی معدل بالای 17 داشته و هم واحدهای دانشگاهی مبدا و مقصد به تفاهم رسیده باشند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از روسای مناطق و واحدهای دانشگاهی خواست تا در اجرایی شدن این بخشنامه مساعدت لازم را داشته باشند.
در این جلسه همچنین افزودن یک ساعت به ساعت کاری کارمندان دانشگاه در ایام هفته و تعطیلی پنج شنبه ها مورد بررسی قرار گرفت.
بر اساس این گزارش، مقرر شد تا معاونت مالی و اداری دانشگاه بررسی کارشناسانه در این مورد را انجام داده و نتیجه نهایی را به شورا اعلام کند.
درصورت تصویب این طرح، کارکنان دانشگاه آزاد در روزهای پنج شنبه تعطیل خواهند بود.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....