کرش به دنبال رکورد مهاجرانی

طی 9 دوره حضور تیم ملی ایران در مراحل مقدماتی جام جهانی 14 سرمربی سکان هدایت این تیم را عهده‌دار بودند، اما فقط سه مربی این شانس را داشتند که در شادی صعود به جام جهانی سهیم باشند.
کد خبر: ۴۶۵۲۹۹

اولین آنها حشمت مهاجرانی است که ایران را برای اولین‌بار به جام جهانی فرستاد. 10 پیروزی و 2 تساوی از 12 بازی، عملکرد خیره‌کننده‌ای بود که در بازی‌های مقدماتی جام جهانی در کارنامه این مرد سرد و گرم چشیده فوتبال ایران به ثبت رسید.

والدیر ویرا، دومین مربی‌ای بود که فوتبال ایران با او به جام جهانی رفت. البته ویرای برزیلی فقط در سه بازی پایانی مقدماتی جام جهانی 1998 روی نیمکت ما نشست و جالب آن‌که بدون کسب پیروزی (با دو تساوی و یک شکست) خاطره‌انگیزترین صعود تیم ملی به جام جهانی را رقم زد. حماسه ملبورن با حضور این مربی روی نیمکت تیم ملی شکل گرفت و ماندگار شد.

سومین و آخرین صعود را هم با یک خارجی دیگر جشن گرفتیم. برانکو ایوانکوویچ که سال‌ها دستیار میروسلاو بلاژویچ بود، بعد از آن‌که استادش، چیرو از تیم ملی ایران کنار گذاشته شد، سکان هدایت این تیم را در اختیار گرفت و در حالی که تجربه سرمربیگری در هیچ تیمی را نداشت با ایران به جام جهانی صعود کرد.

حالا کارلوس کرش می‌تواند چهارمین مربی‌ای باشد که فوتبال ایران با او به جام جهانی می‌رود.

او ششمین مربی خارجی است که در مراحل مقدماتی جام جهانی فوتبال روی نیمکت ما نشسته است.

امیدواریم با تداوم شکست‌ناپذیری تیم ملی با کرش، همچون مقدماتی جام جهانی 1978 که هیچ باختی نداشتیم، بلیت حضور در جام جهانی را به دست آوریم.

عملکرد تمام مربیان تیم ملی در مراحل مقدماتی جام جهانی، در قالب جدولی ارائه شده است:

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها