به گزارش واحد مرکزی خبر، محمد بهزاد که به استان خوزستان سفر کرده است امروزدر بهبهان افزود : این میزان سرمایه گذاری برای احداث پست ها، خطوط انتقال و بهینه سازی صنعت برق خوزستان هزینه می شود.
وی گفت: پارسال میزان سرمایه گذاری در مجموعه برق خوزستان دو هزار میلیارد ریال بوده است.
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی درباره افزایش قیمت برق با اجرای مرحله دوم طرح هدفمندی یارانه ها گفت: پیشنهادها را به ستاد هدفمندی دادیم و تقریبا نهایی شده و هر موقع رییس جمهوری تاریخ اجرا را اعلام کرد ما نیز قیمت برق را اعلام می کنیم.
وی همچنین درباره فروش اوراق مشارکت سال گذشته و سهم برق منطقه ای خوزستان از این اوراق گفت: در اسفند ماه سال گذشته از چهار هزار میلیارد ریال اوراق مشارکت طرح های انتقال یک هزار میلیارد ریال به فروش رفته که سهم خوزستان پرداخت می شود و در سال جاری نیز از محل فروش 13هزار میلیارد ریال (10 هزار میلیارد ریال سال جاری و سه هزار میلیارد ریال سال گذشته) اوراق مشارکت به مبلغ یک هزار و 800 میلیارد ریال نیز به برق منطقه ای خوزستان اختصاص داده خواهد شد.
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی در خصوص احداث نیروگاه یک هزار مگاواتی بهبهان نیز اظهار کرد: کارهای احداث نیروگاه در حال انجام است و تلاش می شود با تخصیص اعتبارات مورد نیاز سرعت کار این طرح بیشتر شود.