در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
مقامات امنیتی در منطقه وزیرستان جنوبی اعلام کردند که در این درگیری ها 12 شبه نظامی نیز به هلاکت رسیدند.
براساس این گزارش؛ این درگیری ها در بخش ورسک در نزدیکی وانا مرکز ایالت وزیرستان جنوبی در شمال غربی پاکستان بوقوع پیوست.
به گفته مقامات امنیتی , درگیریها بین نیروهای ارتش و شبه نظامیان متعلق به گروه طالبان محلی باعث زخمی شدن چهار سرباز پاکستانی و تعداد زیادی از شبه نظامیان شد.
روز گذشته نیز در عملیات نیروھای امنیتی پاکستان در پاسخ به حمله شبه نظامیان به پست امنیتی نیروھای ارتش در بخش "خدزیی" در منطقه قبیله ای اوراکزایی، سه نظامی پاکستانی نیز کشته شدند.
یک مقام امنیتی ارتش پاکستان در منطقه گفت: شبه نظامیان مسلح طالبان با تیراندازی و شلیک موشک به پست امنیتی، باعث جان باختن سه سرباز پاکستانی شدند.
این مقام امنیتی افزود: نیروھای ارتش در اقدامی تلافی جویانه با حمله به ستیزه جویان، بیش از 18 تن از شبه نظامیان را به ھلاکت رساندند.
علاوہ بر این طالبان محلی مستقر در این منطقه متھم به کشتن صدھا نفر از مردم بی گناہ و انجام حملات متعدد به شیعیان و ریش سفیدان این قبیله هستند که از دولت حمایت می کنند و با عملیات ارتش پاکستان علیه افراط گرایان موافقت دارند. (ایرنا)
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: